تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

دیدار آدینه ۱۰: هزینه جدید در سبد خانوار؛ خرید فالوئر فیک در اینستاگرام

کد خبر: ۶۹۲۷۸
۰۹:۴۲ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ الهه صالحی: صحبت که به فضای مجازی می‌رسد، برای برخی افراد پای شهرت و معروفیت و داشتن درآمد از این فضا حرف اول خیلی‌هاست؛ داشتن دنبال کننده‌های زیاد، لایک و کامنت‌های بالا برای بعضی چنان تبدیل به موضوعی ارزشمند می‌شود که با انواع و اقسام روش‌ها، تلاش می‌کنند آن را به دست بیاورند. یک نفر با ظاهرش، یک نفر با تولید محتوای خوب و واقعی، با خود را عمدا تبدیل به مضحکه کردن و ...، اما یک روش دیگر وجود دارد که از سایر روش‌ها راحت‌تر است. در این روش تنها کافی است دست در جیبتان کنید؛ روشی به نام خرید فالوور!


از خارجی بی کیفیت تا ایرانی واقعی
دسترسی به این صفحات اصلا سخت نیست. اگر تا به حال لابه لای همین تبلیغات صفحات پربازدید، به چشمتان نخورده اند، کافی است هشتگ خرید فالوور را سرچ کنید تا با انبوهی از صفحات مواجه شوید که این خدمات را ارائه می‌کنند تا با لیست قیمت‌های عجیب و کار‌های عجیب‌ترشان مواجه شوید.


کمی که محتوای پست‌ها را بالا پایین کنید، متوجه می‌شوید لایک، کامنت و فالوور علاوه بر اینکه نوع ایرانی و خارجی دارد، از نظر کیفی هم دسته بندی‌های متفاوتی دارد و با توجه به میزان ریزش بعد از اضافه شدن به صفحه شما، به انواع کیفیت پایین، متوسط، عالی و اکانت‌های واقعی تقسیم می‌شود.

 

دیدار آدینه ۱۰: هزینه جدید در سبد خانوار؛ خرید فالوئر فیک در اینستاگرام

 

شاید جالب باشد که بدانید برای کامنت توسط افرادی که تیک آبی اینستاگرام را دارند، تعرفه جداگانه و برای هر ۱۰۰ کامنت ۴۰ هزار تومان دریافت می‌شود. تفاوت قیمت‌ها در کامنت‌ها هم به استفاده کلمات رندوم و کلیشه‌ای یا استفاده از اموجی و کلمات معنی‌دار و مرتبط با محتوای پست، مربوط می‌شود.


خرید فالوور، هزینه‌ای جدید در سبد نوجوانان
برای قیمت گرفتن وارد دایرکت یکی از این صفحات شده و می‌پرسم فالوور‌ها چطور به صفحه من اضافه می‌شوند و آیا ریزش ندارند؟ ادمین صفحه لیستی برایم می‌فرستد و می‌گوید: تا یک ساعت بعد از کار ما شما متوجه می‌شوید که فالوورهایتان در حال افزایش است. نوع واقعی و ایرانی آن تا ۱۵ درصد و نوع فیک خیلی بیشتر ریزش خواهد داشت.
بین کامنت‌ها و کسانی که صفحه را دنبال می‌کنند، چرخی می‌زنم و می‌بینم که اکثریت را اکانت‌های مجهول یا نوجوانان تشکیل داده اند.


حامد هم یک نوجوان ۱۷ ساله است که برای صفحه شخصی خود نزدیک ده هزار نفر فالوور فیک خریده و از مشتریان دائمی همین صفحات است. از او می‌پرسم که با وجود اینکه صفحه اینستاگرامش شخصی است و محتوای خانوادگی دارد چرا دست به خرید فالوور جعلی زده؟


در جواب می‌گوید:، چون باکلاس‌تر به نظر می‌رسم و انگار آدم مهمی هستم که ده هزار نفر فالوور دارم.


از هزینه ماهانه که می‌پرسم به قیمت‌های رایج اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به ریزش دائمی فالوور‌های فیک، هرماه مجبور است مبلغ کمی را برای خرید از این صفحات کنار بگذارد.


هرچند که این موضوع منحصر به نوجوانان نیست؛ حتی سن و سال یا موقعیت اجتماعی هم نمی‌شناسد. به طور مثال دو ستاره سینمای بالیوود چند وقت پیش برای داشتن فالوور جعلی به پلیس احضار شدند و هراز چندگاهی نقد‌های مشابهی به برخی ستاره‌های ایرانی هم وارد می‌شود، اما در نهایت تنها سوالی که در ذهن باقی می‌ماند این است که چرا دیده شدن حتی از نوع جعلی و غیرواقعی آن تبدیل به ارزش می‌شود؟

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر