تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...

ترامپ: اگر رئیس جمهور نبودم، کره‌شمالی جنگ ویرانگری به راه می‌انداخت

رئیس جمهوری آمریکا تاکید دارد، اگر او و کیم جونگ اون دیپلماسی هسته‌ای را که اکنون به بن‌بست رسیده است آغاز نمی‌کردند، رهبر کره‌شمالی وارد جنگی با ایالات متحده می‌شد.

کد خبر: ۶۸۴۹۶
۱۷:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
ترامپ: اگر رئیس جمهور نبودم، کره‌شمالی جنگ ویرانگری به راه می‌انداخت
 
دیدارنیوز - دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با هیو هویت، گوینده یک شبکه رادیویی آمریکایی در رابطه با چین صحبت می‌کرد اما به طور ناگهانی موضوع بحث را به کره‌شمالی کشاند.
 
ترامپ بار دیگر تکرار کرد که اگر او به عنوان رئیس جمهور انتخاب نمی‌شد، آمریکا درگیر جنگ کره‌شمالی می‌شد. او گفت: میلیون‌ها تن کشته می‌شدند. شما یک جنگ با کره‌شمالی داشتید. او انتظار داشت که جنگی رخ دهد. الان جنگ کجاست؟ شما جنگی ندارید. ما یک روابط بسیار خوب اما بسیار متفاوت داریم.

دونالد ترامپ پیشتر هم گفته بود که او روابط ویژه‌ای با کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی از طریق دیدارهایشان ایجاد کرده است. اولین نشست میان این دو مقام سال ۲۰۱۸ در سنگاپور انجام شد. آنها بر سر تکمیل خلع سلاح هسته‌ای در شبه جزیره کره توافق کردند اما مذاکرات از زمان اولین نشست نتوانسته به تولید نتیجه برسد.

رئیس جمهوری آمریکا ظاهرا با اشاره به آزمایش‌های موشکی کیم و دیگر تحرکات کره‌شمالی در بحبوحه توقف مذاکرات، این مساله را بار دیگر بازگو کرد که او هنوز هم روابط خوبی با رهبر پیونگ‌یانگ دارد.

در جریان این مصاحبه همچنین از ترامپ پرسیده شد که آیا ژاپن، کره‌جنوبی و تایوان باید دنبال تسلیحات هسته‌ای یا ظرفیت موشکی مافوق صوت در بحبوحه افزایش تهدیدات چین باشند یا خیر. ترامپ پاسخ داد: خب من قصد ندارم چیزی پیشنهاد بدهم اما این را به شما می‌گویم که این مشکلاتی ایجاد می‌کند و این موضوع اصلی مورد بحث برای ما طی دو ماه آتی است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین سه شنبه گفت که اگر او در انتخابات ریاست جمهوری آتی شکست بخورد، چین صاحب آمریکا خواهد شد. او پس از آن گفت: اگر بخواهید حقیقت را بدانید، شما مجبور می‌شوید چینی بیاموزید.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی