تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واکنش مولاوردی به اظهارات فتاح درباره بازپس‌گیری یکی از املاک بنیاد

معاون سابق امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری به اظهارت رییس بنیاد مستضعفان درباره بازپس‌گیری مرکز تحقیقات و مطالعات زنان و پرداخت ۵ میلیارد تومان برای تخلیه این مرکز واکنش نشان داد.

کد خبر: ۶۸۱۵۴
۱۲:۲۹ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ پرویز فتاح شنبه شب در برنامه تلویزیونی گفته بود: معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی پس از تخلیه مرکز تحقیقات و مطالعات زنان مدعی بودند این مرکز باید دست آن‌ها باشد، اما بنیاد مستضعفان از نظر حقوقی توانسته بود آنجا را تخلیه کند. آن‌ها توانسته بودند بابت تخلیه، همان موقع با توافق با بنیاد ۵ میلیارد تومان بگیرند. 
 
رییس بنیاد مستضعفان در این مصاحبه یادآور شد: پس از آمدن من این موضوع بررسی و مشخص شد این کار خلاف بوده، چون کسی که در ملک بنیاد ساکن بوده است باید «اجرت مثل» هم بدهد.
 
در پاسخ به اظهارات رییس بنیاد مستضعفان، شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: آقای فتاح شما را به سلامت نفس می‌شناختم. کاش در جایگاه مهمی که قرار گرفته اید در روایتهایتان بیش از پیش دقیق‌تر و مسئولانه‌تر باشید تا با مغلطه طوری وانمود نشود گر حکم شود که مست گیرند.
 
دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان خطاب به فتاح افزود: منتظر جوابیه مستند و مستدل هیات مدیره موسسه بمانید. 
 
مولاوردی ادامه داد: این موسسه که کاملا غیرانتفاعی است، هیچگونه نفع و ما به الازای مالی برای اعضای هیات امنا و مدیره خود ندارد و ملک طلق کسی هم محسوب نمی‌شود. هیات امنای آن هم که اخیرا به عنوان عضو آن (از ۱۲عضو) انتخاب شده ام فقط سالی یکی دو بار جلسه دارد، به عبارتی امروز هست و فردا نیست!
 
همچنین معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در واکنش به اظهارات فتاح، امروز در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: آقای فتاح خیلی‌ها شما را به دیانت می‌شناختند. صحبت دیشب شما، اما اشتباه زیاد داشت و نام بردن از من و خانم مولاوردی با حقیقت ماجرا سازگار نیست که گویا رانت یانفع شخصی بوده. ساختمان اوایل دهه ۷۰ با نظر امام (ره) ئبه موسسه مطالعات زنان داده شد که مامسئولیتی نداشتیم. رسانه ملی باید فرصت پاسخ دهد.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
0
خانم ابتکارمیخواهد مال مستضعفان رابالابکشد حق ندارد وباید تحویل بنیادبدهد مگرزورکشی است ایشان یک اشتباه اوایل انقلاب کردند وهمان اشتباه باعث تحریم ایران شد دیگرکافی است به قول علی مطهری نماینده دوره دهم مجلس اگرسفارت امریکا اشغال نمیشد ایران هیچوقت تحریم نمیشد
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر