تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

شهریار حیدری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: تصمیم‌گیری درباره «FATF» باید به نفع منافع ملی و مردم باشد

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: آنچه که در حال حاضر مهم است، منافع ملی ماست که بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد، بنابراین تصمیم‌گیری درباره «FATF» باید به گونه‌ای صورت گیرد که به نفع منافع ملی و مردم باشد.

کد خبر: ۶۸۱۰۹
۰۹:۲۳ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ شهریار حیدری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره تصمیم‌گیری در خصوص «FATF» و گمانه‌زنی‌هایی که این روز‌ها درباره ضرورت تجدیدنظر درباره این لوایح مطرح می‌شود، گفت: لوایح «FATF» همچنان مورد مناقشه است و مسئولان و مقام‌های مختلف هر کدام درباره‌اش دیدگاه و نظری دارند.
 
 
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه که در حال حاضر مهم است، منافع ملی ماست که بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد، بنابراین تصمیم‌گیری درباره «FATF» باید به گونه‌ای صورت گیرد که به نفع منافع ملی و مردم باشد.
 
 
وی با بیان این‌که اختلاف بر سر «FATF» از گذشته تا به امروز مطرح بوده است، بیان کرد: باتوجه به اینکه طرف اصلی ما اروپایی‌ها هستند و در این زمینه با ما رک و راست نبودند، برای همین به نظر می‌رسد تا به امروز «FATF» دستاوردی نداشته است؛ بنابراین باید دیدگاه دقیقی برای این موضوع در نظر گرفته شود.
 
 
نماینده قصر شیرین و سر پل ذهاب خاطرنشان کرد: زمانی دولت و مجلس درباره «FATF» اظهارنظر کردند، اما خب به نتیجه‌ای نرسید. در حال‌حاضر امیدوارم اگر مقتضای نظام این است که مجددا مورد بررسی قرار گیرد، این کار انجام شود و یک بار برای همیشه این بحث پایان داده شود و آنچه که به نفع منافع ملی و مصلحت نظام است، صورت گیرد.
 
 
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: البته به یاد داشته باشید هر گاه که ما در مسئله «FATF» در راستای صحبت‌های طرف مقابل قدم برداشتیم، آن‌ها بحث‌های دیگری را مطرح کردند که این امر مشکلی از ما حل نمی‌کند، از این جهت باعث شدند ذهنیت مثبتی در ما در این خصوص به وجود نیاید.
 
 
وی با اشاره به این‌که تصمیم‌گیری نهایی بر عهده سران نظام و حاکمیت است، اظهار داشت: در مجموع جایگاه این موضوع میان سران سه قوه است که جایگاه قانونی و اختیارات کافی دارند. جلسات این سران و تصمیم‌گیری‌هایشان کاملاً حاکمیتی و قانونی است.
 
 
حیدری در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این‌که رئیس‌جمهور اعلام کرد این روز‌ها شرایط سختی داریم، چه اقدامی برای عبور از این شرایط باید انجام داد، عنوان کرد: بله شرایط سختی برای مردم و کشور وجود دارد. اعتقاد دارم با توجه به منابعی که ایران دارد می‌توانیم با همراهی، همدلی، وحدت و اعتماد بسیاری از مسائل و موضوعات اقتصادی و معیشتی را که امروز مردم را نگران کرده است، از میان برداریم.
 
 
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: کشور ما منابع دارد، اما مدیریت منابع ندارد، امروز تیم اقتصادی دولت ضعیف است و باید بپذیریم که در این تنش‌های اقتصادی ما به یک تیم قوی‌تر نیاز داریم.
 
 
وی ادامه داد: این‌که چرا مدیریت کشور به این حال و روز افتاده است، به تصمیم دولت و مجلس در گذشته بازمی‌گردد. در حال حاضر هم دیر نیست و می‌توان تیم اقتصادی دولت را ترمیم کرد و ظرفیت‌های داخلی را با منابع و مدیریت درست به سرانجام رساند.
 
 
حیدری تاکید کرد: قابل کتمان نیست که حوزه اقتصاد و معیشت مشکلاتی دارد که باید حل و فصل شود، بدترین شرایط برای کشور این است که ما با توجه به منابعی که داریم، نتوانیم مشکلات را حل کنیم.
 
 
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشور‌های جهان اقتصادشان وابسته به نفت نیست ما هم باید با توجه به این‌که نفت‌مان تحریم است، به این سمت برویم که اقتصادمان را از نفت جدا کنیم.
 
 
نماینده سرپل ذهاب و قصر شیرین افزود: ۱۰ سال است که تاکید می‌کنیم نگاهمان به اقتصاد باید به دور از نفت باشد. مقام معظم رهبری بار‌ها و بار‌ها این موضوع را تاکید کردند، بنابراین دولت و مجلس باید در این زمینه فکر اساسی کنند.
 
 
وی گفت: شرایط کشور به سمت و سویی رفته است که امروز بیشتر از هر چیزی نیاز به مدیران واقعی و توانمند داریم، حال می‌خواهد هر نگاه و نگرشی داشته باشند از هر جناح و گروه سیاسی بیایند امروز حل مسائل اقتصادی بسیار مهم است. 
 
 
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تنش‌های سیاسی هیچ منفعتی برای مردم و نظام ندارد، امروز تنها عامل وحدت و اتحاد و همدلی، توزیع ثروت عادلانه بین مردم است.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی