تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...

مرگ ۴۲ هزار نفر بر اثر کرونا در ایران؟! حریرچی: در روز‌های آینده پاسخ خواهیم داد

براساس ادعای بی بی فارسی از یک منبعی که خود را از دست‌اندرکاران یک نهاد رسمی در ایران معرفی کرده آمار مرگ و میر بر اثر کرونا ۴۲ هزار نفر عنوان شده که با آمار‌های رسمی تفاوت زیادی دارد. تا به این لحظه هیچ واکنشی از طرف وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا در این باره دیده نمی‌شود. فقط ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت به دیدارنیوز گفت که به زودی در نشست‌های خبری در این باره پاسخگو خواهند بود.

کد خبر: ۶۷۳۳۰
۱۶:۱۸ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
دیدارنیوز – سرویس اجتماعی: وبسایت بی بی سی فارسی در گزارشی به تاریخ امروز یعنی ۱۱ مردادماه ۱۳۹۹ مدعی شد که آمار جانباختگان کرونا در ایران بسیار بیشتر از آماری است که به صورت رسمی توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. در این گزارش آمده است: «داده‌های پزشکی و فهرست‌هایی از موارد قطعی و مشکوک به کووید-۱۹ در ایران به بی‌بی‌سی فارسی رسیده که حاکی از پنهانکاری و لاپوشانی شیوع کرونا و شمار قربانیان و مبتلایان در ایران است. بنا بر فهرست درگذشتگان، قربانیان کرونا در ایران تا پایان تیر ماه به ۴۲ هزار نفر می‌رسند که نزدیک سه برابر آمار رسمی است».

بی بی سی فارسی درباره منبع این اطلاعات نیز نوشته است: «یک منبع ناشناس اطلاعات مربوط به درگذشتگان و مبتلایان قطعی و احتمالی کووید-۱۹ در ایران را به بی‌بی‌سی فارسی داده است. این منبع، که خود را از دست‌اندرکاران یک نهاد رسمی در ایران معرفی کرده، فهرست‌های جداگانه‌ای از درگذشتگان و مبتلایان و مراجعان مراکز درمانی مرتبط با کرونا را برای بی‌بی‌سی فارسی فرستاده است».

البته این رسانه ذکر می‌کند که نمی‌تواند تایید کند که این منبع ناشناس از دست‌اندرکاران نهادی رسمی در ایران بوده یا خیر، ولی با اشاره به توضیحاتی آن اطلاعات را تایید می‌کند: «با توجه به مخفی بودن هویت درزدهندگان اطلاعات و حساسیت فراوان این موضوع، تیمی از گزارشگران بی‌بی‌سی با راستی‌آزمایی دقیق اطلاعات بدست آمده از طریق منابع متعدد و شیوه‌های مختلف، بررسی صحت داده‌ها و تطبیق آماری آن‌ها با سایر گزارش ها، از جمله با آمار مرگ و میر‌های اضافی که پیشتر توسط بی‌بی‌سی منتشر شده بود، تا حد ممکن از صحت اطلاعات ارائه شده کسب اطمینان کرده‌اند».

بعد از اعلام این خبر، خبرنگار دیدارنیوز به سراغ مسئولین وزارت بهداشت رفت و تا این لحظه فقط ایرج حریرچی دبیرکل ستاد ملی مقابله با کرونا جواب تلفن را داد. او در این گفت و گوی بسیار کوتاه این وعده را داد که در روز‌های آینده در نشست‌های خبری به این مساله پاسخ خواهیم داد. حریرچی وقتی اصرار خبرنگار دیدارنیوز درباره اهمیت این خبر و تاثیر آن بر جامعه را شنید باز هم بر نکات خود تاکید کرد که به صورت جداگانه نمی‌توانند با رسانه‌ها صحبت کنند و در نشست‌های خبری درباره این مساله توضیحات ارائه خواهد شد.

تاثیر روانی این خبر در جامعه آنقدر زیاد است که حتی جا دارد همین امروز شخص وزیر بهداشت در این باره توضیحاتی را ارائه کند. در هر صورت دیدارنیوز پیگیری‌های لازم در این باره را ادامه خواهد داد و این توصیه را به مسئولین وزارت بهداشت می‌کند که هر چه زودتر با اسناد و مدارک نسبت به این ادعا شفاف سازی کنند، چون امنیت روانی جامعه در این دوره بحرانی اولویت اول کشور محسوب می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
2
0
حتی اگر آمارهای رسمی خود وزارت بهداشت را هم بپذیریم
درصد مرگ و میر کرونا در ایران بسیار بیشتر از رنج بین المللی است.
درصد مرگ و میر کرونا در ایران حدود 5 برابر عربستان و بنگلادش و حدود دو برابر آمریکاست
این یعنی پروتکل درمانی ما اشکال جدید دارد یا ....
چرا هیچ کس پاسخ گو نیست؟؟؟
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی