تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

واریز ۳۰۰ هزارتومان به حساب مددجویان حاشیه نشین تهران و البرز

معاون بنیاد مستضعفان از تخصیص مبلغ ۷۵ میلیارد تومان از سوی این بنیاد برای خانواده‌های آسیب دیده حاشیه نشین تهران، کرج و شهرستان‌های کم برخوردار استان‌های تهران و البرز خبر داد و گفت: ۳۶ میلیارد تومان از این رقم به کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای واریز به حساب حدود ۱۲۰ هزار خانواده تحت پوشش این ۲ نهاد حمایتی پرداخت شد و مابقی برای خانواده‌های فاقد پوشش حمایتی تخصیص یافت.

کد خبر: ۶۷۳۱۸
۱۴:۴۵ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
واریز ۳۰۰ هزارتومان به حساب مددجویان حاشیه نشین تهران و البرز
 
دیدارنیوز - محسن منصوری با اشاره به اجرای مرحله دوم کمک های مومنانه در قالب پویش ایران همدل با اعلام خبر تخصیص ۷۵ میلیارد تومان برای حاشیه نشینان تهران و البرز اظهار کرد: به دنبال تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر تداوم کمک های مومنانه، بنیاد مستضعفان تامین ۱.۵ میلیون بسته معیشتی ۳۰۰ هزار تومانی طی ۳ مرحله را عهده دار شد.

معاون بنیاد مستضعفان افزود: با توجه به مشکلات معیشتی و آسیب های ناشی از کرونا، بنیاد مستضعفان در نخستین گام، مبلغ ۳۶ میلیارد تومان را به حساب ۲ نهاد حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی واریز کرد تا مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به حساب ۱۲۰ هزار خانواده تحت پوشش آنها در حاشیه تهران و کرج، شهرستان های جنوب استان تهران و حاشیه استان البرز واریز شود.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام کمیته امداد حدود ۶۵ هزار خانواده تحت پوشش این کمیته و ۵۵ هزار خانوار تحت حمایت سازمان بهزیستی در مناطق حاشیه ای و شهرستان های کم برخوردار استان های تهران و البرز مشمول این حمایت های نقدی می شوند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، منصوری خاطرنشان کرد: در این مرحله از کمک های مومنانه، علاوه بر مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی، خانواده های نیازمند و آسیب دیده ای که تحت پوشش حمایتی این نهادها نیستند نیز مشمول دریافت بسته های معیشتی ۳۰۰ هزار تومانی خواهند شد و بنیاد مستضعفان مبلغ ۳۹ میلیارد تومان را برای خانوارهای آسیب دیده فاقد پوشش حمایتی اختصاص داده که در حاشیه تهران و کرج و شهرستانهای کم برخوردار استان تهران و البرز ساکن هستند.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير