تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

ماکرون ماسک را دوباره اجباری می‌کند

سایه موج دوم کرونا مردم و مسؤولان فرانسه را نگران کرده و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری این کشور می‌گوید بار دیگر ماسک زدن در فضاهای عمومی بسته را اجباری می‌کند.

کد خبر: ۶۵۷۳۱
۲۲:۰۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۹
ماکرون ماسک را دوباره اجباری می‌کند
 
دیدارنیوز - به نقل از یورونیوز، ماکرون که بعد از ظهر سه‌شنبه ۱۴ ژوئیه (۲۴ تیر) در گفت‌وگویی تلویزیونی به مناسبت روز ملی فرانسه شرکت کرده بود، ضمن هشدار در مورد افزایش مجدد آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشورش گفت: «تمایل دارم زدن ماسک در فضاهای همگانی بسته را از تاریخ یکم اوت (۱۱ مرداد) در کشور اجباری کنم.»

وی در پاسخ به پرسشی در مورد نگرانی‌ها از بازگشت موج کووید۱۹ در فرانسه گفت که بر پایه نشانه‌های موجود، شیوع کرونا در این کشور «اندکی شتاب یافته است».

هم اکنون ماسک زدن در وسایل نقلیه همگانی در سراسر فرانسه اجباری است اما رئیس جمهوری فرانسه اذعان کرد که این موضوع «در فضاهای عمومی محصور کمتر رعایت می‌شود».

ماکرون همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت بازگشت موج کرونا به حد کافی در کشور ماسک وجود دارد، گفت: «بله، ما به اندازه کافی آماده هستیم.»

ماکرون روز یکشنبه در صفحه توییتر خود با همرسان کردن تصویری از موارد بهداشتی که باید برای مبارزه با کرونا رعایت کرد، نوشت: «شما اینها را بلدید، اصولی که جان‌های زیادی را نجات داده است. این رفتارها گزینه نیستند. از خود و افراد نزدیک‌تان در برابر ویروس محافظت کنید.»

گروهی متشکل از ۱۴ تن از پزشکان برجسته فرانسه این هفته از دولت خواسته بودند که برای جلوگیری از موج دوم کرونا و اشباع شدن بیمارستان‌ها، پوشیدن ماسک را اجباری کند.

ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه نیز روز یکشنبه در جریان سفر به گویان گفته بود که کابینه او در حال مطالعه طرح اجباری کردن استفاده از ماسک در فضاهای محصور است.

از روز ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) که روند تدریجی لغو قرنطینه در فرانسه آغاز شده، پوشش ماسک و حتی رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در این کشور رفته رفته به صورت اختیاری در آمده است. بسیاری از فروشگاه‌ها که قرار بود مشتریان خود را ملزم به ماسک زدن کنند، اکنون از بیم آن که مشتریان را از دست بدهند، تنها «توصیه» به ماسک زدن می‌کنند.

ماسک زدن به جز در وسایل حمل و نقل عمومی، هنگام مراجعه به خانه‌های سالمندان نیز اجباری است و معلمان همچنین کارمندان صنعت گردشگری نیز باید ماسک بزنند اما ماسک زدن تقریبا در همه جای دیگر به حالت اختیاری در آمده است.

علاوه بر اینها برخی تجمعات در فرانسه نیز نگرانی‌هایی را در مورد شیوع مجدد کرونا به علت بی‌احتیاطی و رعایت نکردن فاصله اجتماعی در این کشور به وجود آورده است.

روز ۲۱ ژوئن (یکم تیر) گذشته، شمار زیادی از مردم به مناسبت روز موسیقی در یکی از محله‌های مرکزی پاریس جمع شدند. بیش از ۵ هزار نفر نیز شامگاه شنبه ۱۱ ژوئیه (۲۱ تیر) برای شرکت در جشنواره‌ای در شهر نیس گرد هم آمدند.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر