تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

با ابقای لودریان در سمت وزیر خارجه؛ اعضای جدید دولت فرانسه معرفی شدند

رئیس جمهور فرانسه وزرای کابینه جدید خود را معرفی کرد که بر اساس آن «ژان ایو لودریان» همچنان عهده دار وزارت خارجه این کشور خواهد بود.

کد خبر: ۶۵۰۸۴
۱۳:۵۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از یورونیوز، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، اعضای کابینه جدید این کشور را معرفی کرد که یکی از مهمترین تغییرات در میان وزرای دولت فرانسه انتصاب «ژرار دارمنن» یکی از نزدیکان نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور پیشین به عنوان وزیر کشور جدید است.
 
ژرار دارمنن که در دولت «ادوارد فیلیپ» نخست وزیر سابق فرانسه، وزیر بودجه بود جانشین کریستوف کستنر، از متحدان نزدیک امانوئل ماکرون شده است.
 
کریستوف کستنر طی هفته‌های گذشته به علت نرمش در برابر معترضان به برخورد‌های خشونت آمیز پلیس از سوی اتحادیه‌های کارکنان پلیس مورد انتقاد قرار گرفته بود.
 
«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه و «فلورانس پارلی» وزیر دفاع، در دولت جدید در سمت خود ابقاء شده اند. «برنو لومر» وزیر اقتصاد نیز در کابینه جدید مقام خود را حفظ کرده است. در مقابل «نیکول بلوبه» وزیر دادگستری مانند کریستوف کستنر در دولت ژان کاستکس حضور ندارد.
 
«اریک دوپون مورتی» یکی از سرشناس‌ترین وکلای دعاوی فرانسه در کابینه جدید عهده دار مقام وزارت دادگستری شده است.
 
به دنبال درخشش سبز‌ها در انتخابات محلی اخیر فرانسه گمانه زنی‌های زیادی در مورد وزیر محیط زیست در دولت جدید مطرح شده بود و رئیس جمهور فرانسه در دولت جدید «باربارا پومپیلی» یکی از اعضای سابق حزب سبز‌ها را به عنوان وزیر جدید محیط زیست معرفی کرده است.
 
رئیس جمهور فرانسه در سال ۲۰۱۷ میلادی با شعار «نه چپ و نه راست» و آغاز فصل جدیدی از سیاست ورزی در این کشور به قدرت رسید. این در حالی است که در دولت جدید فرانسه بسیاری از چهره‌های راستگرا و نزدیکان نیکلا سارکوزی و فرانسوا فیون، رقیب راستگرای امانوئل ماکرون در انتخابات ریاست جمهوری به وزارت رسیده اند.
 
بیش از نیمی از اعضای هیأت وزیران جدید فرانسه را زنان تشکیل می‌دهند. اولین جلسه هیأت دولت جدید فرانسه قرار است امروز سه شنبه بعدازظهر برگزار شود.
 
ژان کاستکس نیز قرار است هفته آینده با سخنرانی در مجلس ملی فرانسه با اعلام برنامه‌های دولت خود از نمایندگان درخواست رأی اعتماد کند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی