تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

دیدگاه مردم نسبت به عملکرد مجلس دهم و تعیین اولویت‌های مجلس یازدهم

به منظور آگاهی از نظرات مردم درباره عملکرد نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین اولویت‌های یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نظرسنجی در سطح ملی با حجم نمونه ۶۱۹ نفر به‌صورت "مصاحبه تلفنی" از سوی مرکز افکارسنجی ایرانیان انجام شده است.

کد خبر: ۶۲۷۸۷
۱۲:۰۵ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
دیدگاه مردم نسبت به عملکرد مجلس دهم و تعیین اولویت‌های مجلس یازدهم
 
دیدارنیوز - به نقل از مرکز افکارسنجی ایرانیان، اهم یافته‌های این نظرسنجی که در سطح ملی با حجم نمونه ۶۱۹ نفر به‌صورت "مصاحبه تلفنی" با افراد نمونه از خانوارهای ساکن در سطح کشور و تکمیل پرسشنامه به اجرا درآمده است به شرح زیر است:

- از نظر ۱۵ درصد پاسخگویان عملکرد نمایندگان مجلس دهم در حد "خوب" یا "خیلی خوب" بوده است. ۲۵.۵ درصد آنان عملکرد را در حد "متوسط" دانسته اند.این در حالی است که از نظر ۴۴ درصد پاسخگویان عملکرد مجلس دهم " ضعیف " یا "خیلی ضعیف" بوده است.

- میزان امیدواری ۲۶ درصد پاسخگویان به انجام درست وظایف نمایندگی، نمایندگان مجلس یازدهم در حد "زیاد " و یا "خیلی زیاد" و ۳۵ درصد در حد "متوسط" بوده است. این در حالی است که میزان امیدواری ۲۳ درصد در حد "کم" و یا "خیلی کم " می باشد. درضمن ۱۲ درصد پاسخگویان اصلا امیدواری به نمایندگان مجلس یازدهم نداشته و ۴ درصد هم پاسخی به این سوال نداده اند.

- ۵۴ درصد پاسخگویان بر این نظر بوده اند که اولویت مجلس یازدهم باید "مهار گرانی و تورم" باشد. ۲۳ درصد به "بررسی وضعیت اشتغال جوانان و رفع بیکاری توجه داده اند. ۱۱ درصد نیز به "مبارزه به فساد و رانت خواری" اشاره کرده‌اند. ۷ درصد سایر موارد را یادآور شده و ۵ درصد هم بی پاسخ گذاشته اند.

- از نظر ۲۴ درصد پاسخگویان مجلس یازدهم با دولت آقای روحانی همراهی می کند تا برنامه هایش را پیش ببرد . ۱۷ درصد بر این نظر هستند که مجلس یازدهم با دولت آقای روحانی همراهی نمی کند و از دید ۲۶ درصد  مجلس یازدهم طبق وظایفش عمل می‌کند. این در حالی است که ۳۱ درصد اظهار نظری نکرده‌اند و پاسخ نمی دانم داده‌اند.

- عملکرد مجلس دهم از نظر درصد بیشتری از مردان  "ضعیف" ارزیابی شده است، ولی از نظر زنان "متوسط" بوده است.

- در ارتباط با میزان امیدواری شهروندان به  انجام وظایف مجلس یازدهم ، میزان امیدواری مردان و زنان تقریبا مشابه بوده است.  با افزایش سن درصد بیشتری از افراد امیدوارتر بوده اند. در گروه تحصیلی افراد زیردیپلم خوشبینی بیشتری داشته اند.

- در مورد مهم ترین کاری که مجلس یازدهم  باید انجام دهد زنان به "مهار گرانی و تورم" و مردان به "مبارزه با فساد و رانت خواری " اشاره کرده‌اند.

برای مطالعه کامل گزارش به آدرس www.Afkariranian.com  مراجعه کنید
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان