تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

فارین پالیسی: رهبر طالبان بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت

پس از گزارش فارین پالیسی درباره ابتلای رهبر طالبان به ویروس کرونا، این نشریه آمریکایی از مرگ آخند زاده بر اثر بیماری کووید ۱۹ خبر داد.

کد خبر: ۶۲۶۱۴
۱۲:۳۹ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
فارین پالیسی: رهبر طالبان بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت
 
دیدارنیوز - نشریه آمریکایی فارین پالیسی به نقل از چند مقام ارشد طالبان از مرگ «هبت الله آخند زاده» رهبر این گروه براثر ابتلا به کرونا خبر داد.

خبر ابتلای رهبر طالبان به کرونا روز دوشنبه از سوی فارین پالیسی و به نقل از چندین مقام ارشد این گروه از جمله «مولوی محمد علی جان احمد» از فرماندهان ارشد نظامی سابق افغانستان منتشر شد.

احمد پیش از این گفته بود که آخند زده بیمار بوده، اما در حال درمان است. اما به گفته ۳ فرمانده ارشد دیگر طالبان که در شهر کویته پاکستان مستقر هستند، رهبر طالبان براثر این بیماری درگذشته است. تاکنون خبر تایید شده درباره ابتلای بیماری آخند زاده منتشر نشده است.

این در حالی است که سخنگوی طالبان گزارش فارین پالیسی درباره ابتلای «هبت الله آخند زاده» رهبر این گروه به کرونا را تکذیب کرده بود.

مجاهد گفت: رهبری طالبان با هیچ نوع مشکل، بیماری و اختلاف مواجه نیست، پروپاگندای رسانه‌های غربی در این مورد بر اساس اطلاعات نادرست منتشر شده است.

فارین پالیسی در این باره افزود: یک مقام ارشد دولت افغانستان نیز اعلام کرده که بسیاری از مقامات مذاکره کننده طالبان در دوحه قطر به کرونا مبتلا شده و این موضوع مذاکرت بین الافغانی که قرار است چند هفته دیگر آغاز شود را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نشریه آمریکایی فارین پالیسی گزارش داده بود رهبران ارشد طالبان به کرونا مبتلا شده و در حال حاضر پسر ملا عمر، بنیانگذار طالبان به عنوان رئیس موقت این گروه را رهبری و هدایت می‌کند.

همچنین برخی از مقامات ارشد طالبان اعلام کردند که طی ۳ ماه گذشته آخندزاده در مناسبت‌های عمومی شرکت نکرده و حتی پیام وی به مناسب عید فطر نیز ضبط نشده و صرفا متن آن منتشر شده است.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی