تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اولتیماتوم پلیس به مالکان انبار‌ها و پارکینگ‌ها درباره احتکار خودرو/شریک جرم نشوید

کشف ده‌ها و حتی صد‌ها خودروی احتکار شده از انبار‌ها و پارکینگ‌ها این روز‌ها به خبری روزمره بدل شده که هر چند ساعت یکی از آن‌ها منتشر می‌شود. خودرو‌هایی که همه آن‌ها توقیف می‌شود، در این میان معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ به صاحبان و مسئولان پارکینگ‌ها نیز هشدار داده که هرگونه اختصاص محل برای نگهداری خودرو‌های فاقد پلاک جرم محسوب شده و با آن برخورد می‌شود.

کد خبر: ۶۲۴۸۵
۱۱:۱۹ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ سرهنگ نادر مرادی درباره محل‌هایی که از آن به عنوان محلی برای نگهداری و دپوی خودرو‌های فاقد پلاک استفاده می‌شود، گفـت: بار‌ها گفته شده که خروج خودروی بدون پلاک از کارخانه در حکم احتکار بوده و با آن برخورد خواهد شد. در روز‌های اخیر هم که با تدابیر اتخاذ شده پلیس به بازار خودرو ورود کرده و با موارد احتکار آن برخورد کرده است، اکثریت خودرو‌های احتکاری کشف شده فاقد پلاک بوده‌اند.
 
وی ادامه داد: ‌این خودرو‌های بدون پلاک پس از خروج از کارخانه وارد انبار‌ها و پارکینگ‌هایی می‌شوند که بعضا حتی در مرکز شهر نیز قرار دارند، از این رو به مالکان و مسئولان تمامی این انبار‌ها و پارکینگ‌ها هشدار می‌دهیم که هرگونه اختصاص فضا برای احتکار و دپوی خودرو جرم بوده و این افراد نیز شریک جرم در احتکار خودرو خواهند بود، لذا لازم است که از پذیرش خودرو‌های بدون پلاک در این پارکینگ‌ها و انبار‌ها خودداری کرده و مراتب را نیز حتما به پلیس گزارش دهند.
 
مرادی از مردم نیز خواست که در صورت مشاهده و اطلاع از فضا‌هایی که در آن اقدام به دپوی خودرو شده است، حتما مراتب را به پلیس گزارش دهند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر