تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

معاون ظریف: برنامه بازگشت نفتکش‌ها از ونزوئلا به ایران تنظیم شده است

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه گفت: در صورت درخواست ونزوئلا همکاری‌های ایران و آن کشور در بخش‌های مختلف ادامه خواهد داشت. آخرین نفتکش ایرانی امروز وارد سواحل ونزوئلا می‌شود.

کد خبر: ۶۲۴۳۴
۱۴:۱۸ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ غلامرضا انصاری اظهار داشت: برنامه بازگشت نفتکش‌های رسیده به کشور نیز تنظیم شده است.
 
وی تاکید کرد: نفتکش‌های ایرانی بدون هیچ حادثه و گرفتاری تولیدات پایین دستی ما را به ونزوئلا رساندند و همکاری بسیار خوبی میان دو کشور وجود دارد.
 
انصاری ادامه داد: ونزوئلا یکی از بازار‌های خوب برای تولیدات پایین دستی و نفت ما به شمار می‌رود و در صورتی که متقاضی باشند می‌توانیم در بخش‌های مختلف این همکاری‌ها را ادامه دهیم.
 
وی گفت: ونزوئلا درخواست تعمیر تاسیسات خود را از جمهوری اسلامی ایران و به دست متخصصان کشورمان داشته که این موضوع در حال بررسی است.
 
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با تاکید بر اینکه ویروس کرونا آثار تخریبی جدی بر تجارت ایران با اوراسیا نداشته است، گفت: مذاکرات جدید ایران با اوراسیا درباره تجارت آزاد در ماه‌های آینده آغاز می‌شود.
 
انصاری در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی روابط خارجی به موضوع این جلسه که بررسی روند فعالیت تجارت ایران با کشور‌های عضو این اتحادیه بود اشاره کرد و افزود: در نشست امروز موافقتنامه ترجیحی ایران با اوراسیا که آبان ماه به پایان می‌رسد مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس گزارش‌ها تجارت میان دو طرف مثبت است.
 
وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌ها امروز در مقایسه با ماه‌های اول این موافقتنامه رشد قابل توجهی داشته‌ایم بنابراین با توجه به پایان دوره یک ساله این موافقتنامه در آبان ماه از دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت صمت که سهم بیشتری در زمینه صادرات و تجارت دارند خواستیم برای مذاکرات اصلی آمادگی‌های لازم را داشته باشند.
 
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: مدت مذاکرات تجارت آزاد دو سال است و در این مدت فرصت داریم به رشد قابل توجهی در تجارت با کشور‌های اوراسیا برسیم و پس از پایان سه سال وارد موافقتنامه آزاد تجارت شویم.
 
انصاری موضوع همکاری‌های بانکی و پولی را دیگر موضوع اصلی نشست امروز برشمرد و گفت: خوشبختانه بانک مرکزی برای همکاری با کشور‌های اوراسیا پیشنهاد‌های خوبی داشته و با بررسی و کارشناسی‌های در دست اجرا این موارد را در مذاکره آتی بیان خواهیم کرد.
 
وی افزود: بیش از یک میلیارد دلار تجارت بین طرفین صورت گرفته است که امیدواریم در آینده نزدیک این رقم افزایش یابد و در هر صورت وزارت امور خارجه برای تسهیل روابط اقتصادی آماده همکاری با دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط به منظور توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های خارجی است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر