تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: فرصتی که پلیس برای رانندگی با گواهینامه منقضی به رانندگان داده بود با اتمام ماه مبارک رمضان به پایان می رسد؛ الزامی است رانندگان برای تمدید گواهینامه خود اقدام کنند.

کد خبر: ۶۱۹۶۰
۱۴:۰۲ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است
 
دیدارنیوز - سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا  با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بر اساس تدابیر رئیس پلیس راهور ناجا مقرر شد در ایام کرونا فرصتی به دارندگان گواهینامه‌هایی که تاریخ اعتبارشان رو به اتمام است، داده شود؛ در همین راستا مقرر شد که رانندگانی که تاریخ گواهینامه‌شان منقضی شده تا پایان ماه مبارک رمضان برای تمدید فرصت داشته و بدون مشکل رانندگی و تردد کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان هموطنان دقت کنند که ماموران پلیس راهور در خصوص کنترل گواهینامه‌ها دقت بیشتری داشته و نسبت به اعمال قانون با آن دسته از رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده، اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت:جریمه رانندگی با گواهینامه منقضی ۳۰ هزار تومان است.

سرهنگ کرمی‌اسد با تاکید بر این مطلب که فرصت پلیس راهور به رانندگانی که گواهینامه‌شان منقضی شده رو به اتمام است، اعلام کرد: این افراد باید با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ و طی فرایندهای لازم جهت تمدید اعتبار گواهینامه خود اقدام کنند.

وی افزود: رانندگان مطلع هستند که یک ماه قبل از تاریخ پایان اعتبار گواهینامه باید برای تمدید گواهینامه اقدام کننداگرچه پلیس راهور با توجه به شرایط کرونا به رانندگان فرصت داده بود. 

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اعلام کرد:‌ رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده و آن دسته از افرادی که هنوز یک ماه به پایان اعتبار گواهینامه‌شان  باقی مانده است باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ در آنجا با ارائه یکسری مدارک لازم و معرفی به پزشک معاینه وضعیت جسمی و روانی این افراد بررسی شده و در صورت نداشتن مشکل, اطلاعات به پلیس راهور ارسال و مقدمات چاپ گواهینامه فراهم می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد در پاسخ به دیگر پرسش فارس مبنی بر اینکه چه مدت طول می‌کشد تا گواهینامه چاپ شود، اظهار داشت: بعد از اینکه مدارک و مراحل پزشکی در پلیس +۱۰ انجام و تائید شد مراتب به پلیس راهور ارسال شده و کارشناسان پلیس راهور بلافاصله نسبت به بررسی، ثبت و تائید اطلاعات متقاضی اقدام کرده و مراتب از طریق سیستم به چاپخانه اعلام می‌شود; حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز بعد از ثبت درخواست در پلیس +۱۰ گواهینامه به دست راننده خواهد رسید.

وی  در پاسخ به این سؤال که رانندگی با داشتن رسیدی که در مرکز پلیس +۱۰ ارائه می‌شود چه حکمی دارد، خاطرنشان کرد: در رسیدی که در قبال دریافت مدارک در پلیس +۱۰ به افراد داده می‌شود مدت زمان قید شده؛‌در محدوده زمانی مشخص شده فرد  می‌تواند رانندگی و تردد داشته باشد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از رانندگان درخواست کرد حتما به تاریخ اعتبار گواهینامه خود دقت کرده و یک ماه مانده به انقضای این فرصت، حتما برای تمدید گواهینامه به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر