تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

پرداخت حقوق بیش از سقف قانون به ۲۴۱ نفر

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به گزارش تفریغ بودجه ۹۷ در این کمیسیون از پرداخت حقوق بیش از سقف قانون به ۲۴۱ نفر خبر داد و ضمن تایید تخلف در ارز دولتی پرداخت شده گفت که در گزارش دیوان محاسبات ذکری از گم شدن ارز نشده و همه تخصیص ارزها مشخص است و باید با متخلفین برخورد شود.

کد خبر: ۶۱۱۱۷
۱۵:۱۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
پرداخت حقوق بیش از سقف قانون به ۲۴۱ نفر
 
دیدارنیوز -  غلامرضا تاج‌گردون در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
«همچنانکه قبلا گفته شد جلسه روز یکشنبه کمیسیون برنامه و بودجه به بررسی گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات اختصاص داده شد. موضوعی که باعث اختلاف نظر جدی و موضع تند رییس جمهور شد. اگر چه قاعدتا دیوان محاسبات و دستگاههای نظارتی وظیفه خودشان را انجام خواهند داد ولی خلاصه اجمالی از بررسی گزارش در جلسه مطرح و ان‌شاءالله گزارش کمیسیون تقدیم صحن خواهد شد.

نکات مهم جمع بندی شده؛ چهارده حکم قانون بودجه از دویست و یازده حکم که تکلیف بر دولت بود اجراء نشده است که هم دولت مقصر است و هم مجلس که حکم بدون پشتوانه تصویب کرده است. طبق سنوات گذشته در پرداخت یارانه‌ها دولت تخلف کرده و نتوانسته دهک‌های بالا را حذف کند و بیش از آنچه که پیش بینی شده است یارانه پرداخت کرده و بودجه شرکت‌های خدمات رسان را پرداخت نکرده است.

از بررسی دریافتی یازده هزار حقوق بگیر بالا، دستگاههای اجرایی به دویست و چهل و یک نفر بیش از سقف قانون پرداخت کرده‌اند که اگر چه نسبت به سنوات گذشته این تخلف کاهش یافته ولی لازم است با متخلف برخورد شود. از این تعداد دویست و سه نفر فقط مربوط به دو دستگاه اجرایی است.

موضوع مهم و چالشی در خصوص تخصیص ارز به متقاضیان است. ضمن تایید تخلف و یا عدم نظارت دقیق و همچنین ضرورت بررسی متخلفین شاید در شرایط کنونی عدد چهار و هشت دهم میلیارد دلار صحیح نباشد و هنوز اختلاف نظر وجود داشته و باید پرونده به پرونده موارد بررسی شود ولی لازم است به رییس جمهور محترم یادآوری شود در این خصوص سعه صدر بیشتری داشته و با دستور جدی به دستگاههای اجرایی موارد اختلافی را پیگیری و مانع از تضییع بیت المال شوند.

ذکر این نکته ضروریست که در هیچ بخش گزارش دیوان محاسبات ذکری از گم شدن ارز نشده است و همه تخصیص ارزها مشخص است به چه شخص یا دستگاهی پرداخت شده است.

بدیهی‌ست دیوان محاسبات و در صورت تخلف قضایی قوه قضاییه تک تک پرونده‌ها را که به چند هزار پرونده می‌رسد بررسی و برخورد خواهند کرد و دولت نیز وظیفه تمکین و اصلاح فرایندها را دارد و بانک مرکزی و دیگر دستگاه‌های اصلی مجدانه تلاش برای تعیین تکلیف موارد را خواهند داشت. گزارش تفصیلی به صحن داده خواهد شد.»
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر