در ماه مبارک رمضان روزه‌داران باید به نوع وعده‌های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین هستند مصرف کنند و از غذاهای سرخ‌شده و پرادویه پرهیز کنند. در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعده‌های غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.

کد خبر: ۶۰۹۷۵
۱۵:۱۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
اینفوگرافیک/ وعده‌های غذایی مناسب ماه رمضان در شرایط کرونا
 
گرافیک: پدرام آقایی
 
منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
یادداشت
پربازدیدها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار
عکس
بشنوید
فیلم