تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
شهردار ساری:

طرح بزرگ زیرگذر در ساری اجرا می‌شود

شهردار ساری گفت: طرح بزرگ زیرگذر ساری با اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط یک سرمایه گذار و پس از تصویب شورای شهر اجرا می‌شود.

کد خبر: ۵۸۴۶۴
۱۳:۰۴ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

طرح بزرگ زیرگذر در ساری اجرا می‌شود

دیدارنیوز ـ عباس رجبی پیش ازظهر چهارشنبه در جلسه شورای شهر با بیان اینکه عملکرد شهرداری ساری کاملاً شفافمهر
است، افزود: از معاونت اداری مالی و حراست خواستم تمامی اسناد پرداختی‌ها به پیمانکاران و طلبکاران را علاوه بر شورا به نهاد‌های امنیتی و نظارتی هم ارسال کنند و با شفافیت کامل گزارش عملکرد خواهیم داد.
 
رجبی از جلسه اش با وزیر کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در این جلسه وزیر محترم قول دادند تا در اسرع وقت طی جلسه‌ای با مدیران تأمین اجتماعی، مشکلات بدهی ۳۰۰ میلیارد تومانی مربوط به بیمه کارکنان شهرداری ساری حل شود.
 
شهردار ساری به برگزاری جلسه‌ای با وزیر اقتصاد و امور دارایی اشاره و تصریح کرد: در این جلسه نیز وزیر قول‌هایی در خصوص موضوعات مالیاتی و همچنین اعطای اوراق به شهرداری ساری داده است که با محقق شدن آن‌ها بخش قابل توجهی از مشکلات حل خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری این روز‌ها بیش از پیش حضور میدانی و عملیاتی در پروژه‌ها دارد و با استفاده از توانمندی و ظرفیت‌های درون سازمانی خود به خدمت رسانی مشغول است، گفت: امروز کارکنان سازمان عمران در دو شیفت کاری مشغول کار در پروژه فاز سوم میدان ابن شهرآشوب هستند.
 
رجبی در پاسخ به پرسش برخی اعضا شورا در خصوص عدم آسفالت معابر شهری در روز‌های اخیر، گفت: شهرداری ساری با استفاده از توان و ظرفیت داخلی آمادگی آسفالت تمام معابر اصلی شهر را داشته و دارد، اما ستاد ملی کرونا به دلیل رعایت موارد بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان از این اقدام فعلاً جلوگیری می‌کند.
 
وی با اشاره به روند مناسب پیشرفت احداث نیروگاه زباله سوز ساری گفت: در یک سال گذشته بار‌ها شاهد کم کاری و قصور در جمع آوری زباله‌ها از سوی مجریان امر بودیم؛ اما امروز شهرداری ساری تعداد ۲۲ دستگاه مخصوص حمل زباله خریداری کرده و پس از تحویل به سازمان مدیریت پسماند، به زودی شروع به کار خواهند کرد.
 
شهردار ساری در توضیح فعالیت‌های معاونت فنی و عمرانی بیان داشت: بالغ بر ۲۰۰ پروژه که در حال کار و یا به اتمام رسیده بود، متأسفانه قرارداد نداشته است که یکی از مهمترین اقدامات معاونت فنی و عمرانی در ماه‌های اخیر ساماندهی این موضوع بوده است.
 
رجبی با بیان اینکه شهرداران مناطق ساری در امورات جاری با رعایت چارچوب‌ها و ضوابط قانونی جهت تصمیم گیری و اقدام اختیار تام دارند، گفت: موافق اختصاص درصدی از درآمد‌های شهرداری‌های مناطق به خودشان هستم.
 
وی از ورود دو سرمایه گذار بزرگ به ساری خبر داد و گفت: قرار است به زودی جلسه‌ای با حضور این دو سرمایه گذار و مدیران ارشد استان در استانداری برگزار شود که از جمله دستاور‌های آن ادامه با قدرت فاز دوم بوستان ملل خواهد بود.
 
شهردار مرکز مازندران در پایان از ارائه طرح بزرگ زیرگذر ساری که از میادین اصلی شهر عبور می‌کند توسط سرمایه گذار خبر داد و افزود: این طرح با ارزش اعتباری ۱،۵۰۰ میلیارد تومان با تأیید و تصویب شورای اسلامی شهر در مرکز استان اجرایی خواهد شد.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها