
دیدارنیوز ـ نوربخش حاتمی اظهار کرد: این برآوردها اولیه بوده و احتمال افزایش خسارت وارده در بررسیهای نهایی وجود دارد.
حاتمی با بیان اینکه طوفان به ۳۴ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان خسارت جدی وارد کرده، گفت: بجز شهرستان قصرشیرین، زراعت سایر شهرستانهای استان دچار خسارت شده است که بیشترین این خسارتها در شهرستانهای شرقی استان مثل کنگاور، هرسین و سنقروکلیایی وارد آمده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به وارد آمدن خسارت به ۵۵۰۰ هکتار از باغات استان در طوفان، گفت: بیشترین خسارتها به باغات شهرستان صحنه و باغات نوبرانه شهرستان سرپل ذهاب وارد آمده است.
حاتمی در ادامه با انتقاد از بیمه نبودن بخش قابل توجهی از اراضی و باغات استان، گفت: طبق آمارها تنها ۱۰ درصد باغات و درصد کمی از زراعت استان بیمه هستند که این موضوع حمایت از کشاورزان در زمان وقوع حوادثی مثل طوفان دو شب گذشته را سخت میکند.
حاتمی از کشاورزان استان کرمانشاه خواست تا در سنوات آتی برای تحت پوشش بیمه بردن محصولات کشاورزی خود برنامه ریزی جدی داشته باشند.
سرعت طوفان پنجشبه شب در کرماشناه به بیش از ۱۲۰ کیلومتر رسید. همچنین بارش تگرگ خسارت زیادی به همراه داشت.