تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

واکنش مسی به شایعات پیرامونش

مهاجم تیم فوتبال بارسلونا نسبت به شایعات پیرامونش واکنش نشان داد و آن‌ها تکذیب کرد.

کد خبر: ۵۷۶۶۱
۰۲:۲۰ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - به نقل از آس، بحران کرونا روی اخبار هم تأثیر گذاشته است. هر روز می‌توان در شبکه‌های اجتماعی اخباری را خواند که کمی بعد تکذیب می‌شوند یا عکس‌هایی را دید که به تاریخ مورد نظر ارتباطی ندارند. در دوران فراگیری کرونا ۱.۵ میلیون اکانت مشکوک پیدا شدند که اطلاعات غلط منتشر می‌کردند. لیونل مسی در چنین شرایطی یکی از توئیت‌های یک رسانه آرژانتینی را تکذیب کرد. این رسانه نوشته بود که مسی به اینتر خواهد پیوست و همچنین مدعی شده بود که ۱.۶ میلیون یورو برای ضمانت آزادی رونالدینیو از زندان را ستاره آرژانتینی پرداخت کرده است. 

مهاجم بارسلونا عادت ندارد علنی درباره شایعات پیرامونش صحبت کند. با این حال او در مقابل موجی از این اخبار غلط تصمیم گرفت واکنش نشان دهد. مسی با این کار خود علامتی به باشگاهش داد. ستاره آرژانتینی هنوز قراردادش را با بارسلونا تمدید نکرده است و در صورت عدم توافق می‌تواند در تابستان پیش رو تیم کاتالانی را ترک کند؛ هر چند کاپیتان بارسا بارها در مصاحبه‌های مختلف از علاقه‌اش به آبی‌اناری‌ها صحبت کرده است. 

مسی در آخرین مصاحبه اش با موندو دپورتیوو گفت: بارها گفته‌ام که هدفم ادامه دادن در باشگاه بارسلونا است؛ زمانی که باشگاه و هواداران خواهان ماندنم باشند. از طرف من هیچ مشکلی وجود ندارد.

با این حال هنوز  بارسا و مهاجم آرژانتینی به توافق نرسیده‌اند و ممکن است به خاطر مشکل مالی باشگاه (به دلیل کرونا) مذاکرات مطابق انتظار پیش نرود. این در حالی است که مسی از طریق اینستاگرامش دوباره به خوسپ ماریا بارتومئو (رییس باشگاه بارسلونا) یادآوری کرد که نمی‌خواهد به پیشنهادهای خارج از باشگاه کاتالانی فکر کند. 


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر