تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دلیل فرار زندانیان از زندان سقز اعلام شد

شیوع ویروس کرونا در ایران باعث شده تا سایت‌های معاند از فرصت استفاده کرده و اخبار کذبی منتشر کنند. در همین ارتباط این سایت‌ها به صورت هماهنگ اخباری انتشار داده‌اند که فرار زندانیان از زندان مرکزی سقز به دلیل انتشار ویروس کرونا بوده‌است.  

کد خبر: ۵۷۱۸۲
۱۰:۵۲ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - برخی از سایت های معاند اعلام کردند که درپی فرار نزدیک به ۸۰ نفر از زندانیان از زندان مرکزی سقز، عباس مسعودی جانشین فرمانده انتظامی کردستان، گفت که پنج نفر از این زندانیان دستگیر شده اند و یک نفر نیز خود را معرفی کرده است فرار زندانیان از زندان سقز روز جمعه هشتم فروردین ماه درحالی انجام شد که تاکنون ١٨ نفر در شهرستان ۲۵۰ هزار نفری سقز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و این شهر در استان کردستان به نسبت جمعیت، در رتبه اول تعداد مبتلایان و جان باختگان کرونا قرار دارد.

شایعه

با گسترش شیوع ویروس کرونا به تعدادی از زندان ها، نزدیک به ۸۰ نفر از زندانیان از زندان مرکزی سقز فرار کردند.

تکذیب شایعه

محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان گفت: ۴۶ نفر از زندانیان متواری سقز به زندان بازگشته اند که تعداد قابل توجهی از آنها خود معرفی هستند و تعدادی نیز دستگیر شده اند.

این مسوول هر گونه شایعه در خصوص شیوع کرونا در زندان سقز را تکذیب کرد و بیان داشت: طی چند روزهایگذشته خبری مبنی بر ترس زندانیان از مبتلا شدن به کرونا در فضای مجازی منتشر شده است که از طریق این رسانه این خبر را تکذیب می کنم و اعلام می دارم محیط زندان یک محیط بسته و ایزوله است که در طی شبانه روز چندین بار توسط مدیران زندان کنترل می شود و تا کنون یک نفر مبتلا به کرونا نداشته ایم.

 وی تصریح کرد: غفلت مامورین هنگام توزیع غذا و تجمع زندانیان از عوامل فرار زندانیان سقز است و علت های دیگر هم در دست تحقیق و بررسی است.



ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر