تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.
تصمیم کرونایی؛

گوگل موقعیت مکانی کاربران را برای مهار کرونا منتشر می‌کند

شرکت فناوری گوگل اعلام کرد که از روز جمعه اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی کاربرانش در سراسر جهان را منتشر می‌کند تا به مسئولان دولتی امکان دهد تاثیر فاصله‌گذاری اجتماعی برای مقابله با شیوع کرونا را مورد ارزیابی قرار دهند.

کد خبر: ۵۶۷۸۷
۱۳:۲۰ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
دیدارنیوز: به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اطلاعات مربوط به رفت و آمد کاربران در ۱۳۱ کشور روی یک وب سایت ویژه قرار می‌گیرد و جهت‌های تردد کاربران به نسبت وضعیت جغرافیایی ترسیم می‌شود.
گوگل موقعیت مکانی کاربران را برای مهار کرونا منتشر می‌کند
 
در متنی که به امضای «ین فیتزپاتریک» رئیس گوگل مپ و «کارن دسالوو» مدیر ارشد سلامت این شرکت رسیده، آمده است: این جهت ها، درصد افزایش یا کاهش بازدید از اماکنی، چون پارک ها، فروشگاه ها، منازل و مکان‌های کاری را نشان می‌دهند.
 
این دو اعلام کردند: امیدواریم این گزارش‌ها به تصمیمات در مورد نحوه مدیریت بیماری کووید – ۱۹ کمک کند.
 
در متن فوق آمده است: این اطلاعات به مقامات امکان می‌دهد تا به تغییرات در سفر‌های لازم پی ببرند، امری که می‌تواند توصیه‌ها در مورد ساعات کاری را شکل دهد یا درمورد خدمات سرویس‌های تحویل کالا‌ها اطلاع رسانی کند.
 
همچون تشخیص ترافیک روی گوگل مپ، این سیستم از اطلاعات کاربرانی که وضعیت مکان یابی شان را فعال کرده باشند، استفاده می‌کند.
 
به موجب این طرح، اطلاعات شخصی قابل شناسایی همچون مکان فرد، تماس‌ها یا تحرکاتش فاش نخواهد شد.
 
دولت‌های کشور‌های مختلفی، چون چین و سنگاپور به منظور جلوگیری از گسترش کرونا، دستور نظارت الکترونیکی شهروندان خود را صادر کرده اند.
 
در اروپا و آمریکا، شرکت‌های فناوری شروع به سهیم کردن اطلاعات تلفن‌های هوشمند کرده اند تا بهتر بتوان رد شیوع کرونا را گرفت.
 
حتی آلمان که سیار علاقمند به حفظ حریم خصوصی است، در حال بررسی استفاده از اپلیکیشنی است تا از طریق آن، امکان مدیریت جلوگیری از گسترش بیماری کووید – ۱۹ فراهم شد.
 
با این حال، فعالان سیاسی می‌گویند حکومت‌های خودکامه از ویروس کرونا به عنوان دستاویزی برای افزایش نظارت بر شهروندان و جاسوسی از آن‌ها استفاده می‌کنند.
 
همچنین در دموکراسی‌های لیبرال، برخی نگرانند که دستیابی به اطلاعات افراد می‌تواند در طولانی مدت به حق برخورداری از حریم خصوصی و حق کاربر در محیط دیجیتال لطمه زند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی