تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

سعیدی: نامه وزیر علوم به رئیس‌جمهور و قوه قضاییه برای حل مشکل دانشجویان

یک عضو کمیته رسیدگی به وضعیت دانشجویان بازداشتی گفت: به منظور حل مشکل دانشجویان بازداشتی در دی ماه 96 و احکام سنگین صادره برای آن‌ها پیگیری‌های لازم انجام شده است. وزیر علوم به آقای روحانی به عنوان ریاست شورای انقلاب فرهنگی و رییس دولت به منظور حل مشکل دانشجویان بازداشت شده در دی‌ماه نامه نوشته است.

کد خبر: ۵۶۵۹
۱۰:۳۹ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فاطمه سعیدی نماینده تهران و عضو کمیته رسیدگی به وضعیت دانشجویان بازداشتی درباره آخرین وضعیت پرونده دانشجویان بازداشت شده در دی ماه که احکام سنگینی برای آنها تشکیل شده، گفت: با توجه به اینکه اتهام دانشجویان بیشتر در فضای دانشگاه صورت گرفته، بنابراین دانشگاه باید وضعیت پرونده آن‌ها را پیگیری کند.
 
او ادامه داد: جلسات متعددی را با مسئولان وزارت علوم داشتیم و آخرین جلسه ما در وزارتخانه و با حضور سه معاون وزیر برگزار شد.
 
این نماینده تهران تاکید کرد: به منظور حل مشکل دانشجویان بازداشتی در دی ماه 96 و احکام سنگین صادره برای آنها پیگیری های لازم انجام شده است. وزیر علوم به آقای روحانی به عنوان ریاست شورای انقلاب فرهنگی و رییس دولت به منظور حل مشکل دانشجویان بازداشت شده در دی ماه نامه نوشتند. همچنین آقای غلامی به قوه قضاییه، دادستان کل و دادستان تهران نیز نامه دادند و مکاتباتی انجام شد و حتی جلساتی نیز برگزار شد.
 
سعیدی گفت: امیدوارم که خبرهای خوشی به ما بدهند. ما هنوز پیگیر و منتظر جواب دستگاه‌ها هستیم. هنوز به ما جواب قطعی درباره حل مشکل تشکیل پرونده قضایی و صدور احکام سنگین برای دانشجویان داده نشده است.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر