تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

از ساخت و ساز های غیر مجاز در بندرعباس جلوگیری به عمل آید

News Image Lead

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت : در ایام نوروز ساخت و سازهای غیر مجازی در سطح شهر انجام می شود که باید با همراهی و همکاری دستگاه انتظامی،شهرداری و فرمانداری جلوی این ساخت و ساز ها گرفته شود.

کد خبر: ۵۶۵۰۷
۱۳:۲۶ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
 

دیدارنیوز ـ اسماعیل بواشه صبح امروز(هشتم فروردین ماه) در دیدار نوروزی اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس با فرماندار بندرعباس و هم اندیشی در خصوص رفع مشکلات شهر بندرعباس با تبریک عید سعید باستانی نوروز بیان کرد:  صدا و سیمای مرکزخلیج‌فارس باید در جهت آگاهی بخشی و تولید محتوای آموزشی در زمینه های مختلف پیشگیری از مبتلا به ویروس کرونا برنامه های متنوعی تولید و پخش نمایند و نقش اساسی در پیشگیری از شیوع این ویروس داشته باشد،در صورتی که متاسفانه هنوز به خوبی به این مسئله پرداخته نشده است و از طرفی دیگر می بینیم گزارشگران صدا و سیما که باید الگویی برای مردم باشند بدون ماسک و دستکش به تهیه گزارش از بین مردم می پردازند.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه تصریح کرد: ساکنین شهرک پیامبر اعظم با مشکلات عدیده ای مواجه هستند و با توجه به اینکه تفاهمنامه سه جانبه ای بین شهرداری، راه و شهر سازی و استانداری منعقد شده اما هنوز اختلاف بین راه و شهرسازی و شهرداری است که باید این موضوع به طور جدی پیگیری شود تا مشکل ساکنین آنجا برطرف گردد.

وی افزود: هر چند که شهرداری به ساکنین این شهرک خدماتی ارائه می دهد اما بهتر است که این شهرک به شهرداری واگذار شود تا خدماتی بهتر از قبل در آنجا صورت گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: جهت حفظ و سلامت کودکان کار که در سر چهارراهها مشغول فروختن گل و یا نظافت ماشین ها هستند و همچنین برای جلوگیری از شیوع ویروس و تا زمان ریشه کن شدن این بیماری، با همکاری دستگاه های متولی، برای مدتی این کودکان در محلی اسکان داده شوند تا این مشکل رفع گردد.  

بواشه در پایان خاطرنشان کرد: باید با اتحاد و همدلی بتوانیم زنجیره ی این ویروس را قطع کنیم و در جهت توسعه و آبادانی شهر و اتمام کار های نیمه تمام تلاش کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها