تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

انتقاد رئیس پیشین سیا از سیاست ترامپ درقبال ایران

رئیس پیشین سازمان سیا با انتقاد از سیاست‌های رئیس جمهور کشورش درقبال ایران و چین گفت: ما باید هوشمندانه‌تر و آزموده‌تر رفتار کنیم.

کد خبر: ۵۶۲۵
۱۴:۵۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جان برنان رئیس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود به سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درقبال ایران و چین واکنش نشان داد و از این رویکرد او انتقاد کرد.

وی نوشت: استفاده از تعرفه‌ها به عنوان ابزاری علیه متحدان و شرکا، نه تنها کوته بینانه است بلکه به نفع روسیه و چین است. این مسئله درخصوص لفاظی‌های پی در پی علیه ایران نیز صدق می‌کند. ما باید هوشمندانه‌تر، آزموده‌تر و راهبردی‌تر رفتار کنیم.

برنان به توئیت‌های اخیر ترامپ اشاره دارد که تعرفه‌های جدیدش را بهترین (ابزار) توصیف کرده بود.

رییس‌جمهور آمریکا همچنین صبح روز دوشنبه (۱ مردادماه) به هشدارهای حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان که به وی گفته بود با دم شیر بازی نکن، واکنش نشان داد.

ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: هرگز و هیچ وقت دوباره آمریکا را تهدید نکن وگرنه با پیامدهایی مواجه خواهی شد که نظیر آن را کمتر کسی در طول تاریخ تجربه کرده است.

رییس‌جمهور ایران در سخنرانی خود در جمع سفرا و دیپلمات‌های این کشور خطاب به ترامپ، گفته بود: با دم شیر بازی نکن زیرا پشیمان کننده خواهد بود. آمریکا باید بداند که صلح با ایران مادر تمام صلح‌ها و جنگ با ایران، مادر تمام جنگ‌ها است.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در پاسخ در صفحه توئیتر خود خطاب به مقامات کنونی کاخ سفید نوشت: «ما را بی‌خیال (نسبت به تهدیدات آمریکا) تصور کنید! دنیا لاف‌های تندتر از این را چند ماه پیش شنیده است. ایرانیان هم ۴۰ سال است مشابه این‌ها را - البته با لحن متمدنانه‌تری - شنیده‌اند. ما هزاران سال است که در اینجا بوده‌ایم و سقوط امپراطوری‌ها را دیده‌ایم، از جمله امپراطوری خودمان که از عمر برخی کشورها طولانی‌تر بود. مراقب باشید!»

توئیت‌های ترامپ علیه کشورمان به‌ویژه از سوی مقامات کنونی و پیشین آمریکا با واکنش‌های تندی مواجه شده است.

وندی شرمن معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا، ترامپ به یک پسربچه پر سروصدا تشبیه کرد و گفت که ترامپ قصد دارد ایران را وارد یک درگیری کند.

وی افزود: آمریکا در حال حاضر رییس‌جمهوری دارد که یک کتاب برنامه برای ایران و یک کتاب برنامه برای کره شمالی در دست دارد اما هیچ استراتژی درستی در اختیار ندارد که امنیت و ایمنی آمریکا را تضمین کند.

این مقام پیشین آمریکا تصریح کرد: ما اکنون یک پسر بچه را می‌بینیم که پر سر و صدا صحبت می‌کند و تظاهر می‌کند که چقدر قدرتمند است اما آنچه در واقعیت با آن مواجهیم ضعف و ناامنی است. ایران این مساله را می‌بیند، این یک فرهنگ است مبنی بر اینکه یا مقاومت می‌کنید یا تسلیم خواهید شد و آنها (ایرانی‌ها) تسلیم نمی‌شوند. انتشار یک توئیت به وی برای حصول توافق (هسته‌ای) بهتر با ایران کمک نخواهد کرد.

برخی قانونگذاران و رسانه‌های آمریکا نیز توئیت ترامپ خطاب به ایران تلاشی از سوی وی برای منحرف کردن اذهان از روسیه و اتهام دخالت این کشور در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا دانستند که به پیروزی ترامپ منجر شد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر