تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
با وجود آغاز سال جدید؛

چرا برخی از کارگران هنوز عیدی نگرفته‌اند؟

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با انتقاد از عدم پرداخت عیدی و پاداش پایان سال برخی از کارگران گفت: کارفرمایانی که از پرداخت عیدی کارگران خود خودداری کرده‌اند باید بدانند که عدم پرداخت آن جزو دیون سال گذشته محسوب شده و در صورتی که با حقوق فروردین ماه پرداخت نشود، قابل پیگیری در مراجع قضایی و هیات‌های حل اختلاف است.

کد خبر: ۵۶۱۵۲
۱۱:۴۳ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹

چرا برخی از کارگران هنوز عیدی نگرفته‌اند؟

دیدارنیوز ـ ییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با انتقاد از عدم پرداخت عیدی و پاداش پایان سال برخی از کارگران گفت: کارفرمایانی که از پرداخت عیدی کارگران خود خودداری کرده اند باید بدانند که عدم پرداخت آن جزو دیون سال گذشته محسوب شده و در صورتی که با حقوق فروردین ماه پرداخت نشود، قابل پیگیری در محاکم قضای و شورای حل اختلاف است.

 

فتح‌اله بیات اظهار کرد: ما همواره توصیه می‌کنیم عیدی و پاداش کارگران را اواخر بهمن ماه پرداخت کنند تا خانوار‌های کارگری بتوانند مایحتاج موردنیاز خود را تا قبل از شب عید تهیه کنند، ولی جای تاسف است که می‌شنویم برخی از کارگران هنوز عیدی خود را دریافت نکرده اند و یا به بعد از عید موکول شده است.

 

وی ادامه داد: کارفرمایان باید بدانند که عیدی جزو دیون آن‌ها به کارگران است و اگر تا اسفند سال گذشته پرداخت نشده بدهی محسوب می‌شود و باید در اولین فرصت آن را به حساب کارگران واریز کنند تا در شرایط حاضر بتوانند به لحاظ اقتصادی سرپا بمانند.

 

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با بیان اینکه بسیاری از کارگران به امید گرفتن عیدی و پاداش پایان سال شرایط سخت کار را تحمل می‌کنند، گفت: متاسفانه وضع معاش کارگران به گونه‌ای است که حقوق و دستمزد کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهد و ناچارند یا به شیفت‌های طولانی تن بدهند یا از طریق مسافرکشی و شغل دوم هزینه‌های زندگی خود را تامین کنند.

 

بیات از شرکت‌ها و کارخانه‌های بزرگ و معتبر که طی یکسال تولید و فروش خوبی داشته و از تمکن مالی بالایی برخوردار هستند، خواست تا عیدی و پاداش را به کارگران پرداخت کنند.

 

به گفته این مقام مسئول کارگری، دادن عیدی به صورت پرداخت در شش ماهه اول و شش ماهه دوم سال ایرادی ندارد، ولی عدم پرداخت عیدی پایان سال و موکول کردن آن به سال جدید، خلاف عرف و قانون است و نمی‌توان آن را به سال بعد انتقال داد.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه عیدی حق قانونی کارگران است و نپرداختن آن اجحاف بزرگی در حق کارگر است، کارفرمایان باید در اولین فرصت و با حقوق فروردین ماه آن را بپردازند، چون جزو دیون سال گذشته محسوب می‌شود و کارگران می‌توانند با مراجعه به هیات‌های حل اختلاف و مراجع قضایی، شکایت و عیدی خود را از کارفرما مطالبه کنند.

 

بیات از کارفرمایان خواست نگران تولید نباشند و گفت: ما سختی‌های بدتر از شرایط امروز را تجربه کردیم، کارخانه‌ها در زمان جنگ تعطیل شده بودند و تولیدی نداشتند، ولی کارفرمایان با همراهی کارگران از این سختی‌ها عبور کردند؛ امروز هم تحریم‌ها ما را خم نخواهد کرد لذا اگر کارفرمایان دل به کارگران بدهند با پشتکار و تلاش بسیار می‌توانیم بر سختی‌ها غلبه کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور