تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با وجود آغاز سال جدید؛

چرا برخی از کارگران هنوز عیدی نگرفته‌اند؟

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با انتقاد از عدم پرداخت عیدی و پاداش پایان سال برخی از کارگران گفت: کارفرمایانی که از پرداخت عیدی کارگران خود خودداری کرده‌اند باید بدانند که عدم پرداخت آن جزو دیون سال گذشته محسوب شده و در صورتی که با حقوق فروردین ماه پرداخت نشود، قابل پیگیری در مراجع قضایی و هیات‌های حل اختلاف است.

کد خبر: ۵۶۱۵۲
۱۱:۴۳ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹

چرا برخی از کارگران هنوز عیدی نگرفته‌اند؟

دیدارنیوز ـ ییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با انتقاد از عدم پرداخت عیدی و پاداش پایان سال برخی از کارگران گفت: کارفرمایانی که از پرداخت عیدی کارگران خود خودداری کرده اند باید بدانند که عدم پرداخت آن جزو دیون سال گذشته محسوب شده و در صورتی که با حقوق فروردین ماه پرداخت نشود، قابل پیگیری در محاکم قضای و شورای حل اختلاف است.

 

فتح‌اله بیات اظهار کرد: ما همواره توصیه می‌کنیم عیدی و پاداش کارگران را اواخر بهمن ماه پرداخت کنند تا خانوار‌های کارگری بتوانند مایحتاج موردنیاز خود را تا قبل از شب عید تهیه کنند، ولی جای تاسف است که می‌شنویم برخی از کارگران هنوز عیدی خود را دریافت نکرده اند و یا به بعد از عید موکول شده است.

 

وی ادامه داد: کارفرمایان باید بدانند که عیدی جزو دیون آن‌ها به کارگران است و اگر تا اسفند سال گذشته پرداخت نشده بدهی محسوب می‌شود و باید در اولین فرصت آن را به حساب کارگران واریز کنند تا در شرایط حاضر بتوانند به لحاظ اقتصادی سرپا بمانند.

 

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با بیان اینکه بسیاری از کارگران به امید گرفتن عیدی و پاداش پایان سال شرایط سخت کار را تحمل می‌کنند، گفت: متاسفانه وضع معاش کارگران به گونه‌ای است که حقوق و دستمزد کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهد و ناچارند یا به شیفت‌های طولانی تن بدهند یا از طریق مسافرکشی و شغل دوم هزینه‌های زندگی خود را تامین کنند.

 

بیات از شرکت‌ها و کارخانه‌های بزرگ و معتبر که طی یکسال تولید و فروش خوبی داشته و از تمکن مالی بالایی برخوردار هستند، خواست تا عیدی و پاداش را به کارگران پرداخت کنند.

 

به گفته این مقام مسئول کارگری، دادن عیدی به صورت پرداخت در شش ماهه اول و شش ماهه دوم سال ایرادی ندارد، ولی عدم پرداخت عیدی پایان سال و موکول کردن آن به سال جدید، خلاف عرف و قانون است و نمی‌توان آن را به سال بعد انتقال داد.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه عیدی حق قانونی کارگران است و نپرداختن آن اجحاف بزرگی در حق کارگر است، کارفرمایان باید در اولین فرصت و با حقوق فروردین ماه آن را بپردازند، چون جزو دیون سال گذشته محسوب می‌شود و کارگران می‌توانند با مراجعه به هیات‌های حل اختلاف و مراجع قضایی، شکایت و عیدی خود را از کارفرما مطالبه کنند.

 

بیات از کارفرمایان خواست نگران تولید نباشند و گفت: ما سختی‌های بدتر از شرایط امروز را تجربه کردیم، کارخانه‌ها در زمان جنگ تعطیل شده بودند و تولیدی نداشتند، ولی کارفرمایان با همراهی کارگران از این سختی‌ها عبور کردند؛ امروز هم تحریم‌ها ما را خم نخواهد کرد لذا اگر کارفرمایان دل به کارگران بدهند با پشتکار و تلاش بسیار می‌توانیم بر سختی‌ها غلبه کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی