تیتر امروز

گرجی: روزنامه اعتماد مجرم نیست/ هیچ مسئولی حق ندارد پشت در‌های بسته برای مردم خط مشی تعیین کند + فایل صوتی
دیدار در گفت‌وگو با رئیس انجمن حقوق اساسی ایران، انتشار نامه وزیر کشور در روزنامه اعتماد را بررسی می‌کند

گرجی: روزنامه اعتماد مجرم نیست/ هیچ مسئولی حق ندارد پشت در‌های بسته برای مردم خط مشی تعیین کند + فایل صوتی

انتشار نامه محرمانه وزیرکشور در روزنامه اعتماد و اعلام جرم دادستانی علیه این روزنامه و آگاهی از جزییات این اتفاق، بهانه گفت‌وگوی دیدار با دکتر علی اکبر گرجی، رئیس انجمن حقوق اساسی ایران شد.
سفرنامه‌طورِ یک روزنامه‌نگار ایران‌گرا؛ از تهران به نیشابور تا به مشهد و بجنورد
پا به پای اسلامی ندوشن از تورنتو تا شادیاخ؛ در سفر سیمرغ با فرزند ایران

سفرنامه‌طورِ یک روزنامه‌نگار ایران‌گرا؛ از تهران به نیشابور تا به مشهد و بجنورد

پیکر محمدعلی ندوشن ما را به سفری دور در همین نزدیکی‌ها برد، برد به دور دست‌های تاریخ بلاخیز ایران، به خراسان. سفرنامه‌طور یک روزنامه‌نگار ایران‌گرا را بخوانید.
زیدآبادی: از سر خشم گفتم از سیاست کنار می‌روم/ محور خُرده اجماع اصلاح‌طلبان
گفت‌وگوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با روزنامه‌نگار باسابقه و فعال سیاسی اصلاح طلب/ قسمت اول

زیدآبادی: از سر خشم گفتم از سیاست کنار می‌روم/ محور خُرده اجماع اصلاح‌طلبان "خاتمی" است/ به هاشمی رفسنجانی می‌گفتند "وسط باز"

"احمد زیدآبادی" روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در یکی دیگر از برنامه‌های اصل ۲۷ مهمان دیدارنیوز بود؛ این گفت‌وگو در دو قسمت منتشر خواهد شد.
در واکنش به حضور مدعیان طب اسلامی بدون ماسک در بیمارستان مبتلایان کرونا:

سازمان نظام‌پزشکی: مصداق بارز تشویش اذهان عمومی چیست؟

News Image Lead

سازمان نظام پزشکی کشور در واکنش به حضور مدعیان طب اسلامی در بیمارستان مبتلایان کرونا بدون ماسک، این پرسش را مطرح کرده که، "مصداق بارز تشویش اذهان عمومی چیست؟"

کد خبر: ۵۶۰۵۳
۱۰:۰۴ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز- سازمان نظام پزشکی در کانال اطلاع‌رسانی خود در شبکه‌های اجتماعی با انتشار متنی نوشت:

«این شخص به اعتبار لباس خود وارد بیمارستان شده، بر بالین بیماران مظلوم حاضر شده و خلاف‌های شبه تبریزیان خود را به سبک زیر رقم زده است و کسی هم جلو او را نگرفته‌است:
بدون حفاظت شخصی وارد شده و طبیعتاً شانس گرفتاری خود را بالا برده‌است و چه بسا الان ناقل است و در سطح جامعه در حال تردد است.
با انگشت غیربهداشتی خود در ظرفی می‌زند که شاید با همین انگشت به صدها نفر دیگر هم زده‌است. سپس همین انگشت را دور لب و بینی بیمار بی‌دفاع کشیده، همین انگشت پر از عفونت را مجدداً به اطراف دهان  و بینی بیمار مظلوم دیگر می‌کشد و لابد دیگران را هم!
از این حرکت غیر اصولی خویش فیلم می‌گیرد و در شبکه‌های اجتماعی توزیع می‌کند تا تظاهر کند همه پزشکان و مسئولین اشتباه می‌کنند و ایشان با طب خودساخته اسلامی مسئول مداوای بیماران کرونایی است!
مصداق بارز تشویش اذهان عمومی چیست؟»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی