تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

سازمان ملل: طرح اسرائیل برای نابودی خان‌الاحمر جنایت جنگی است

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی طرح اسرائیل برای نابودی روستای خان‌الاحمر را جنایت جنگی خواند.

کد خبر: ۵۵۷۴
۱۰:۱۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مایکل لینک، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی اعلام کرد، برنامه رژیم صهیونیستی برای تخریب روستای بادیه‌نشین خان‌الاحمر واقع در نزدیکی قدس اشغالی یک جنایت جنگی و نقض کنوانسیون چهارم ژنو است.

لینک در بیانیه‌ای گفت، روستای بادیه‌نشین که در ۱۵ کیلومتری شمال شرق قدس و در داخل منطقه "ج" کرانه باختری واقع شده و در توافق‌نامه اسلو هم مشخص شده، بارها از دریافت مجوز برای ساخت و ساز از سوی اسرائیل محروم شده است.

وی در ادامه گفت، در ماه میلادی جاری هم پس از آنکه دادگاه عالی اسرائیل درخواست‌های اهالی این روستا را رد کرد، این رژیم تجهیزات تخریب را به اطراف خان‌الاحمر منتقل کرد.

لینک یادآور شد، اهالی خان‌الاحمر جزو بادیه‌نشینانی هستند که نیروهای اشغال‌گر آنها را دهه ۵۰ میلادی از صحرای نقب بیرون کرده و در کرانه باختری اسکان دادند اما پس از ساخت دو شهرک در مرزهای کرانه باختری یعنی شهرک‌های "معالیه" و "کفار ادومیم" و منطقه صنعتی اسرائیل موسوم به "میشور ادومیم" بارها از سوی این رژیم تهدید به اخراج شده‌اند.

وی گفت، هدف اسرائیل از تخریب این روستا، ساخت راه‌هایی برای مرتبط کردن این شهرک‌ها به قدس اشغالی است.

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی افزود، تنها محکوم کردن جنایت‌های اسرائیل هرگز به رویکرد شوم کنونی این رژیم در سرزمین اشغالی پایان نمی‌دهد.

وی ادامه داد، بسیاری از جوامع فلسطینی در منطقه "ج" مانند اهالی خان‌الاحمر در معرض خطر اخراج در آینده‌ای نزدیک هستند.

لینک از جامعه بین‌الملل خواست، مقامات قانونی و دیپلماتیک اسرائیل را ودار به برعهده گرفتن مسؤولیتشان در قبال اقدامات غیرقانونی خود بکند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر