تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

پوتین در کنگره مورد استقبال قرار نخواهد گرفت

در حالی که کاخ سفید برای دیدار دوم میان ترامپ و پوتین در واشنگتن برنامه‌ریزی می‌کند، رهبر اکثریت کنگره اعلام کرد، رئیس‌جمهور روسیه به کنگره دعوت نخواهد شد.

کد خبر: ۵۵۷۳
۱۰:۰۸ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - میچ مک کانل، رهبر جمهوری‌خواهان در سنا در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برنامه کاخ سفید برای دعوت از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به آمریکا گفت: من می‌توانم تنها درباره کنگره صحبت کنم و من و رئیس کنگره آشکارا اعلام کردیم که پوتین در کنگره مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.

اظهارات مک کانل پس از این مطرح شد که سخنگوی وی چند روز پیش اعلام کرد هیچ برنامه‌ای برای دعوت پوتین به کنگره در جریان سفرش به واشنگتن وجود ندارد.

پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز در اظهاراتی روز سه‌شنبه اعلام کرد: ما مطمئنا وی را دعوت نخواهیم کرد.

رهبران کنگره به طور معمول روسای خارجی که به واشنگتن سفر می‌کنند را برای بازدید از کنگره دعوت می‌کنند. به طور مثال امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در جریان سفرش به واشنگتن در ماه آوریل در کنگره سخنرانی کرد.

مخالفت جمهوری‌خواهان با بازدید پوتین از کنگره آخرین سری از اختلافات میان جمهوری‌خواهان و کاخ سفید درباره مساله روسیه است.

در چند روز گذشته ترامپ اظهارات متناقضی درباره روسیه بیان کرده است.

وی ابتدا در کنفرانس خبری مشترک با پوتین در هلسینکی از محکوم کردن مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 خودداری کرد اما سپس اظهارات خود را پس گرفت و گفت، منظور وی این بوده است که او یافته‌های جامعه اطلاعاتی کشورش مبنی بر دخالت مسکو در انتخابات 2016 را می‌پذیرد.

مک کانل درباره احتمال مداخله روسیه در انتخابات پیش‌روی کنگره و توئیت اخیر ترامپ در این باره گفت: من فکر می‌کنم همه ما می‌دانیم که روسیه در آخرین انتخابات مداخله داشته است اما سوال این است که آیا آنها دوباره این کار را انجام می‌دهند. بهتر است روسیه از تلاش برای برهم زدن روند انتخابات ما دست بردارد.

وی ادامه داد: روسیه آخرین بار اینکار را انجام داد. بهتر است آنها دیگر این کار را انجام ندهند. من می‌خواهم این موضوع را آشکارا اعلام کنم‌.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی