تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش فرزند آیت‌الله جوادی آملی به شکستن درب حرم حضرت معصومه(س)

یک استاد حوزه و دانشگاه معتقد است باید با افرادی که به نام زائر، در های حرم حضرت معصومه را شکسته اند برخورد قانونی صورت بگیرد و نهادهای ذی ربط در این رابطه عمل کنند، چرا که کار از حوزه فرهنگی خارج شده است.

کد خبر: ۵۵۶۴۴
۰۱:۵۵ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - پس از اعلام رسمی و اعمال بسته شدن درب های حرم مطهر حضرت معصومه(س) عده ای آشوب گر و تندرو به بهانه اینکه نباید درب های حرم بسته شود به سمت حرم هجوم آوردند و به درب های حرم هتک حرمت کردند.

در همین رابستا حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی به جماران گفت: ما تا زمانی که مباحث فکری و فرهنگی مطرح است می توانیم حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم، اما وقتی به چنین مرحله ای می رسد اظهار نظرهای ما خیلی موثر نیست و باید بر اساس نظام قانونی اقدام شود.

وی با بیان اینکه کار روحانیون در حوزه مباحث فرهنگی و دینی است افزود: اظهار نظرهای ما اکنون نمی تواند فایده داشته باشد. چون وقتی این افراد از مرز قانون گذشته اند، صحبت های فکری و فرهنگی نمی تواند کاری کند.

این استاد حوزه علمیه گفت: باید با چنین مسائلی به طور قانونی برخورد شود. گاهی اوقات این رفتارها بر اساس جهل است و گاهی بر اساس غرض ورزی. البته بیشتر اینها حمل بر جهل و نبود آگاهی نسبت به مواضع دینی و جایگاه های مشرفه است. فکر می کنم این مرحله از حد گفت و گو و کار فرهنگی خارج شده است و لازم است که نهادهای ذی ربط مداخله کنند.

جوادی آملی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و فراگیر شدن آن در کشور افزود: آنچه ما باید به آن بیشتر توجه کنیم این است که برای رفع بلیّه ی فراگیری که به همه اقشار و همه افراد در همه سطوح آسیب و ضرر وارد کرده، باید یک اراده جمعی وجود داشته باشد. همه اقشار و نهادها نیز باید کمک کنند که با این بلیه به درستی مقابله شود. اکنون همه شخصیت ها از جمله مراجع در این رابطه اظهار نظر کرده و رهبری نیز سفر نوروزی سالانه به مشهد را لغو کرده اند. این نشان دهنده آن است که باید با یک برنامه خردمندانه تر پیش رفت. این کار اتفاقی است که همه کشور را توانسته به یک امتحان و آزمون همگانی مبتلا کند.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها