تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

رئیسی: شفافیت مالی در آستان قدس را دنبال می کنیم

تولیت آستان قدس رضوی گفت: یکی از مهم ترین برنامه هایی که در آستان قدس دنبال می شود شفافیت مالی است.

کد خبر: ۵۴۹۰
۰۸:۵۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی اظهار کرد: کمک به محرومان از جمله وظایف جدی آستان قدس بوده و در این راستا معاونت ویژه ای ایجاد و در ابتدای کار خدمت رسانی به محرومان مشهد در دستور کار قرار گرفت و به تدریج در شهرهای دیگر نیز گسترش یافت. 

وی افزود: خدمت رسانی به محرومان با همکاری دیگر نهادهای متولی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) صورت گرفته و توانمند سازی خانواده های روستایی و احیای قنات ها برای رونق کشاورزی در دستور کار قرار گرفت به صورتی که در برخی مناطق بیش از ۸۰۰ شغل ایجاد شد. 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در حوزه های مختلف معیشتی اقداماتی در حال انجام است ولی مشکلات محرومان زیاد بوده و باید کار گسترده تری خصوصا در شرایط اقتصادی فعلی انجام شود. در این حوزه بودجه خوبی را گذاشته ایم و امیدواریم گره ای از زندگی مستضعفان گشوده شود. 

مخالف بلند مرتبه سازی هستیم

رئیسی در ادامه به ساخت و سازهای اطراف حرم مطهر رضوی اشاره کرد و گفت: به هیچ عنوان بلندمرتبه سازی اطراف حرم مطهر رضوی پسندیده نیست و باید جلوی این اقدام گرفته شود. موضوع از طریق شهرداری مشهد و شورای عالی معماری و شهرسازی دنبال شده است و به توقف بلندمرتبه سازی اصرار داریم. 

تولیت آستان قدس رضوی گفت: معتقدیم نباید ساخت وساز جدید انجام شده ولی برای ساختمان هایی که در حال ساخت است باید با مالکان برای جلوگیری از بلند مرتبه سازی در اطراف حرم رضوی مذاکره شود. 

وی خاطرنشان کرد: در خصوص برخی پروژه ها از جمله مشهد مال، سرمایه های حاصل شده از این پروژه در جای دیگر سرمایه گذاری می شود و در بخش اطعام و موضوعات جاری هزینه نمی شود. آستان قدس به حوزه دارو و درمان ورود جدی داشته و توسعه داروسازی ثامن در دستور کار قرار دارد که بودجه لازم برای این اقدام  از همین سرمایه ها هزینه می شود. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: مجامع شرکت های وابسته به آستان قدس رضوی به صورت سالانه برگزار می شود و تلاش شده تا حقوق کارکنان به موقع پرداخت شود و به لطف خداوند کارگری بیکار نشد و تمام حقوق و مزایای کارکنان پرداخت شده است. تلاش می کنیم به حوزه صادرات نیز ورود کنیم و در این بخش رشد ۲۴ درصدی داشته ایم. 

رئیسی تاکید کرد: تمام شرکت های آستان قدس توسط حسابرسان بیرونی حسابرسی می شوند و تاکنون به جز یک شرکت وضعیت همه شرکت ها مقبول اعلام شده است. ما به دنبال شفافیت مالی در این آستان مقدس هستیم. 

وی بیان کرد: طی دو سال گذشته مالیات ارزش افزوده و تکلیفی را پرداخت کرده ایم اما عده ای مدام می گویند آستان قدس مالیات را پرداخت نمی کند. 

تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: بنا داریم اعلام کنیم درآمد شرکت های آستان قدس در چه عرصه هایی مصرف خواهد شد و به اطلاع همه خواهد رسید و مردم در جریان امور به صورت شفاف قرار خواهند گرفت. 

رئیسی تاکید کرد: در همه بخش های آستان قدس رضوی مردم حضور داشته و نقش آفرین هستند و ما معتقدیم این آستان مردمی ترین نهاد جمهور اسلامی ایران است. 

تاسیس بانک قرض الحسنه

وی در خصوص تاسیس بانک قرض الحسنه توسط آستان قدس رضوی گفت: بررسی های انجام شده نشان می دهد که ما نیازمند بانک قرض الحسنه هستیم و یک سال است که در انتظار دریافت مجوز از بانک مرکزی هستیم. قرار نیست در این بانک سود و بهره گرفته شود. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تاسیس دفاتر آستان قدس در استان های کشور اشاره کرد و گفت: این دفاتر برای شناسایی محرومان،زیارت اولی ها و پیگیری اقدامات فرهنگی تشکیل شده و در راستای ماموریت های آستان قدس رضوی است. 

رئیسی در خصوص توزیع دعوت نامه های میهمانسرای امام هشتم (ع) در میان زائران گفت: برای این مهم سامانه ای بر اساس کدملی ایجاد شده تا همه مشتاقان بتوانند از غذای متبرک بهره مند شوند.

وی همچنین از تعریف جدید خدمت در آستان قدس خبر داد و گفت: همه علاقه مندان می توانند با توجه به تخصص خود خادم بارگاه منور رضوی شده و در محل زندگی خود به نام امام هشتم (ع) خدمت کنند و سالانه چند روز را هم در حرم مطهر باشند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان