تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

مسعود پزشکیان در تبریز پیشتاز شد

امروز شمارش آرا در برخی حوزه‌های انتخابیه به پایان رسید و بر اساس اخبار رسمی و غیررسمی تکلیف کرسی نمایندگی در برخی حوزه‌ها مشخص شد.

کد خبر: ۵۳۰۳۹
۱۰:۳۶ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دیروز تا ساعت ۲۳ رای‌گیری ادامه داشت اما بعد از پایان انتخابات شمارش آراء آغاز شد. 

قم و پیروزی زاکانی،ذوالنوری و امیرآبادی

نتایج انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان قم مشخص شد و احمد امیرآبادی فراهانی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری و علیرضا زاکانی، به ترتیب بیشترین آرای ماخوذه را به خود اختصاص دادند.
شمارش آرا در تمامی صندوق ها به اتمام رسیده و برای تجمیع نهایی به فرمانداری و در نهایت به وزارت کشور در حال ارسال است.

تبریز و پیشتازی پزشکیان

مهر در گزارشی از تبریز می‌نویسد: یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ساعت ۲۴ جمعه شب به پایان رسید و تا لحظه مخابره این خبر، هنوز شمارش آرا در این حوزه انتخابیه به اتمام نرسیده است.

نتایج اعلامی شمارش آرا در حوزه‌های انتخابیه غیررسمی و بر اساس بررسی‌های در حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به دست آمده است.

طبق نتایج به دست آمده تاکنون مسعود پزشکیان، محمدحسین فرهنگی، احمد علیرضا بیگی، محمدرضا تاج الدینی، روح الله متفکرآزاد، محمد اسماعیل سعیدی، علیرضا منادی، علی جعفری آذر و عشرت شایق پیشتاز هستند.

خراسان جنوبی 

طبق اعلام ناصر خوش‌خبر، رئیس ستاد انتخابات استان خراسان‌جنوبی در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی ۶۷۷ شعبه اخذ رأی در این استان مستقر شد که ۷۱ شعبه نسبت به انتخابات دوره قبل مجلس شورای اسلامی افزایش یافته بود.
فارس می‌نویسد: رأی‌گیری در استان خراسان‌جنوبی در دوم اسفندماه همزمان با سراسر کشور، راس ساعت ۸ صبح در شعب اخذ رأی آغاز شد و طبق اعلام وزارت کشور،‌ ۵۶۴ هزار و ۹ نفر در این استان مرزی واجد شرایط رأی دادن بودند که از این تعداد ۳۳ هزار و ۴۲۷ نفر رأی اولی بودند.

نتایج نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه خراسان‌جنوبی مشخص و چهار نفری که از این استان راهی بهارستان شدند، اعلام شد.

در حوزه انتخابیه «بیرجند، درمیان و خوسف» حسین خسروی با ۷۲ هزار و ۸۷۲ رأی از مجموع ۱۴۴ هزار و ۸۵۰ رأی مأخوذه از حوزه انتخابیه شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف به یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافت.

در حوزه انتخابیه «سربیشه و نهبندان» نیز مصطفی نخعی با کسب ۱۷ هزار و ۳۴۱ رأی از مجموع ۵۲ هزار و ۱۵۳ ردی مأخوذه بوده از حوزه انتخابیه سربیشه و نهبندان راهی بهارستان شد.

در حوزه انتخابیه «طبس،‌ سرایان، بشرویه و فردوس» نیز حجت‌الاسلام مجید نصیرایی با کسب ۳۷ هزار و ۷۶۶ رأی بر کرسی بهارستان خواهد نشست.

در حوزه انتخابیه «قائنات و زیرکوه» نیز از مجموع ۷۲ هزار و ۲۸۲ رأی مأخوذه سلمان اسحاقی با کسب ۲۱ هزار و ۹۳۴ رأی بیشترین آراء را به خود اختصاص داد و بر کرسی بهارستان خواهد نشست. 

اعلام اسامی ۹ نماینده در لرستان

 در حوزه کوهدشت و رومشگان حجت الاسلام محمدرضا مبلغی توانست اکثریت آرا را به دست آورد و به مجلس راه یابد.
در حوزه بروجرد و اشترینان عباس گودرزی کاندیدای مورد حمایت شورای ائتلاف و فاطمه مقصودی به مجلس راه یافتند. 
در حوزه پلدختر سید حمیدرضا کاظمی توانست مجددا به مجلس راه یابد.

در حوزه الیگودرز محمد خدابخشی نماینده فعلی و کاندیدای شورای ائتلاف توانست به مجلس برود.

در حوزه دورود و ازنا نیز پیروزی حسین گودرزی قطعی شد.

در حوزه سلسله و دلفان یحیی ابراهیمی به مجلس راه یافت. 

در حوزه خرم‌آباد و چگنی مرتضی محمودوند و مهرداد ویسکرمی توانستند بیش از یک پنجم آرا صحیح ماخوذه را بدست آورند و به مجلس راه یابند. 

بر این اساس وضعیت کلیه کرسی‌های استان در تمام حوزه‌ها مشخص شده و انتخابات دور دوم در لرستان برگزار نمی‌شود. 
شایان ذکر است تا کنون ستاد انتخابات نتایج را به صورت رسمی اعلام نکرده است اما به نظر می‌رسد نتایج قطعی به همین شکل است.

نتایج غیر رسمی از دماوند تا سرخس و گناباد

‌همچنین مهر در گزارش از نتایج غیر رسمی در شهرستان‌های مختلف خبر داده است که بر اساس آن «سید احمد رسولی نژاد» نماینده منتخب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه شد. 

«فرهاد بشیری» نیز با کسب بیشترین آرا پیروز انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه پاکدشت شد.

حوزه انتخابیه مشهد: حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و فاطمه رحمانی
حوزه انتخابیه سرخس و فریمان: سیداحسان قاضی زاده هاشمی
حوزه انتخابیه گناباد: محمد صفایی دلویی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور