تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سرنشینان هواپیمای جاسوسی آمریکا در اسارت طالبان هستند؟

ایسنا نوشت: با گذشت دو هفته از سقوط هواپیمای جاسوسی ارتش آمریکا در افغانستان اخبار و اطلاعات جدیدی به دست آمده که نشان می‌دهد سرنشینان این هواپیما در اسارت گروه طالبان هستند که این مساله خود برگ برنده‌ای برای طالبان در مذاکراتش با آمریکا خواهد بود.

کد خبر: ۵۱۷۷۶
۱۰:۴۷ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۸

سرنشینان هواپیمای جاسوسی آمریکا در اسارت طالبان هستند؟

دیدارنیوز ـ شبکه خبری العهد لبنان در گزارشی از جزئیات سقوط اسرار آمیز هواپیمای جاسوسی E11A آمریکا در ولایت غزنی افغانستان پرده برداشت؛ هواپیمایی که پنتاگون، پس از اعلام سقوط آن در رسانه‌ها و تعلق این هواپیما به ارتش آمریکا، در نهایت شش ساعت بعد تسلیم شده و اقرار کرد این هواپیما متعلق به آمریکا است و این تعلل شبهات زیادی را در اذهان عموم درباره جزئیات آن ایجاد کرد.

به رغم آن که دوهفته از سقوط هواپیمای مذکور می‌گذرد، آمریکایی‌ها هنوز هیچ پاسخ رسمی درباره دلایل و نحوه سقوط هواپیمای جاسوسی E11A  و هویت سرنشینان آن ارائه نکرده‌اند در حالی که همان زمان ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرد این هواپیمای نظامی متعلق به ارتش آمریکا است و مدعی شد هواپیمای مذکور توسط طالبان ساقط شده و حامل افسران عالی رتبه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) بوده است.

العهد در ادامه نوشت: اعلام دیرهنگام و با تاخیر پنتاگون و توضیحات ناکافی درباره چرایی این رخداد و هویت سرنشینان هواپیمای E11A شک و تردیدها در این باره را بیشتر کرد و در میان گزارش‌های غیر رسمی و ضد و نقیض رسانه‌ها پس از دو روز از حادثه ژنرال کنت مکنزی فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا(سنتکام) سفری محرمانه به افغانستان کرد. همچنین پنتاگون با اعلام دو اسم اصرار داشت که تنها این دو تن در هواپیمای E11A بودند که هردو کشته شدند.

به گزارش العهد، برخلاف ادعای طالبان ، هواپیمای جاسوسی آمریکا نه به دست طالبان که به خاطر نقص فنی مجبور به فرود اضطراری شده بود و نیروهای طالبان بلافاصله پس از اطلاع از این ماجرا سراغ هواپیمای آمریکا رفته و با سرنشینان آن درگیر می‌شوند که به کشته شدن دو آمریکایی منجر می‌شود.

منابع به العهد گفتند که شمار سرنشینان هواپیمای جاسوسی E11A برخلاف ادعای پنتاگون بیش از دو تن بوده و همه دیگر سرنشینان این هواپیما در اسارت طالبان هستند.

به نظر می‌رسد اسارت نظامیان آمریکایی مذکور که گویا از مسئولان عالی رتبه در سیا هستند برگه برنده و اهرم فشاری برای طالبان در مذاکرات با آمریکا خواهد بود.


ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر