تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

اخطار فرمانده کل سپاه به آمریکایی‌ها

فرمانده کل سپاه با اشاره به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی ها ، خطاب به آنان هشدار داد: کسانی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده اند اگر زنده بمانند قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد.

کد خبر: ۵۰۲۹۳
۱۴:۳۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از سپاه نیوز؛سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در گفت و گویی در واکنش به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی ها با بیان اینکه  آنهایی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده اند، اگر زنده بمانند ،قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد،گفت:دشمنان ما بخشی از پیامدهای دردناک ترور سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را دریافت کردند و متوجه شدند که اگر چنین حرکاتی انجام بدهند با ضربات کوبنده و مستمری مواجه خواهند شد.

وی افزود: هم آمریکایی ها, هم صهیونیست ها و هم دیگران بدانند که اگر فرماندهان ما را تهدید کنند، هیچ یک از فرماندهانشان نقطه امنی نخواهند یافت، یعنی اگر فرماندهان ما را تهدید به ترور کنند یا تهدیدشان را عملی کنند جان هیچ فرماندهی از آنها در امان نخواهد بود.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه دشمنان ما باید مراقب اعمالشان باشند، گفت : آنان اگر بخواهند این بازی را ادامه بدهند، پاسخ های ما کاملا متفاوت از گذشته است  و مقیاس آن هم متفاوت خواهد بود و با شرایط بسیار جدیدی روبرو می شوند  که قادر به مدیریت و کنترل آن نیستند؛پس به آنها اخطار می دهیم که از این میدان عقب بنشینند.

فرمانده کل سپاه در ادامه ناتوانی امریکایی ها در میدان های دیگر را علت این تهدیدها دانست و گفت: آنها در عرصه های نظامی ناتوان و در عرصه تحریم های اقتصادی نیز  با ناکامی مواجه شدند، و این نشان دهنده این واقعیت است که عملیات های روانی آنها نتیجه عکس داده و ملت ایران به آنها پاسخی نداده است.

وی افزود: از سوی دیگر هرچه آنها فشار روانی بر ملت ایران وارد کردند، مردم بیشتر به نظام پایبند شدند و از نظام و رهبری معظم انقلاب دفاع و حمایت کردند و هر عملی را که دشمنان انجام دادند با واکنش های سخت مردم ما و حتی ملت های دیگر مواجه شد.

فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: آنها معمولا وقتی که از تعقیب راهبردهای خود در عرصه های مختلف ناامید می شوند، به راهبرد ترور روی می آورند,همان طور که وقتی نتوانستند ما را در دستیابی به فناوری های صلح آمیز هسته ای محروم کنند، به ترور دانشمندان هسته ای ما روی آوردند، وقتی هم در عرصه های سیاسی، اقتصادی، روانی و نظامی هم ناکام می شوند، چاره را در ترور می بینند.

وی با بیان اینکه ترور همواره برای دشمنان ما  از سلاح های موثر و مهم بوده است و در مقطع کنونی هم از همین سلاح استفاده می کنند، اظهار کرد: بخش دیگری از دلایل اقدام آنها در تهدید به ترور، مربوط به ماهیت این رژیم هاست.

فرمانده کل سپاه  یادآور شد : رژیم امریکا و رژیم صهیونیستی و رژیم های متحد و متکی بر آنها اساسا رژیم های ترور هستند و اکنون دیگر اینها مجبور شده اند که این واقعیت را کاملا آشکار کنند.

 سرلشکر سلامی با اشاره به تاکید فرمانده معظم کل قوا در حکم انتصاب سردار قاآنی مبنی بر ادامه برنامه های دوران سردار سلیمانی با انگیزه ای مضاعف بعنوان برنامه های نیروی قدس سپاه ، گفت:جنایت امریکایی ها ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تهدید به ترور فرمانده جدید سپاه قدس بعنوان ادامه دهنده راه آن سردار پرافتخار و  سایر فرماندهان ما، بخش مهمی از این واقعیت است که این رژیم ها، رژیم های ترور هستند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان