تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

نماینده کرمان: استیضاح «ظریف» فوراً در دستور کار مجلس قرار گیرد

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی از هیئت رئیسه مجلس خواست فوراً استیضاح ظریف در مورد اظهارنظر اخیر او مبنی بر مذاکره با آمریکا را در دستور کار مجلس قرار دهد.

کد خبر: ۵۰۲۷۰
۱۳:۱۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در ادامه جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، محمد رضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در تذکر شفاهی گفت: هنوز چهل روز از شهادت سردار سلیمانی نگذشته است که ظریف در اظهار نظر سخیف دل ملت ایران و مردم کرمان را آتش زد و ملت ایران را عصبانی کرد.

وی تصریح کرد: آقای ظریف شما وزیر امور خارجه ایران هستید یا کشور دیگری؟ ملت ایران قرار است آمریکا را سر میز محاکمه بکشاند و شما دم از مذاکره می زنید!

نماینده مردم کرمان همچنین خطاب به حسن روحانی، تصریح کرد: آقای رئیس جمهور این چه نوع سیاست خارجی است؟!
پورابراهیمی از هیئت رئیسه مجلس خواست استیضاح وزیر امور خارجه در خصوص اظهار نظر سخیفش درباره مذاکره با آمریکا را در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دهد.

در ادامه عباس گودرزی نماینده بروجرد در تذکری گفت: سیاست ملت ایران محاکمه آمریکا است نه مذاکره با آمریکا.

انتقاد حاجی دلیگانی از مواضع شبهه ناک ظریف

حسینعلی حاجی دلیگانی نیز در تذکر شفاهی، اظهار داشت: مثلث دیپلماسی ایران عزت، حکمت و مصلحت است. آقای ظریف مواضع شبهه ناک شما با این مثلث تناسب ندارد و مغایر است و باعث گستاخی «ترامپ» شد.

وی تاکید کرد: اگر درک درستی از شرایط بعد از شهادت سردار سلیمانی ندارید که واویلا؛ اگر درک درستی دارید این مواضع ناصواب شما جای بسی تعجب دارد.
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
0
0
کرمان به خاطر نماینده های مث تو و اون حمزه اینقد بدبخته
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر