تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیسی: دیر یا زود با قاتلان شهید سلیمانی ملاقات خواهیم کرد

آیت‌الله رئیسی گفت: دیر یا زود با قاتلان شهید سلیمانی ملاقات خواهیم کرد؛ اما نه برای مذاکره، برای محاکمه و مجازات آن‌ها.

کد خبر: ۵۰۲۴۴
۱۲:۰۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آیت الله رییسی رئیس قوه قضائیه در بخشی از اظهاراتش در جلسه شورای عالی قوه قضائیه که صبح امروز برگزار شد، گفت: ما دیر یا زود با قاتلین شهید سلیمانی ملاقات خواهیم کرد، اما نه برای مذاکره برای محاکمه و مجازات آن‌ها.

گفت: خون مطهر حاج‌قاسم سلیمانی نقش برانگیختگی در بین ملت ایران و ملت‌های منطقه داشته است. 
وی ادامه داد: خون این شهید بزرگوار نقش برانگیختگی داشته است و همچنین از جامعه ما و از  جوامع دیگر، صیانت‌بخشی کرده است. 

رئیس قوه قضائیه گفت: ان‌شاءالله امر حقوقی و قضایی قضیه را دنبال می‌کنیم و در صحبتی که با رئیس دادگاه عالی قضایی عراق داشته‌ام، دیدم که انگیزه عالی وجود دارد و برای پیگیری ماجرا برنامه‌ریزی کرده‌اند. 

وی افزود: از زمانی که این جنایت هولناک رخ داده، کشور عراق کار را در بخش‌های مختلف دنبال کرده و امیدواریم ما نیز در بخش‌های مختلف قوه قضائیه با کمک دوستانمان در عراق کار را دنبال کنیم. 

آیت‌الله رئیسی گفت: دیر یا زود با قاتلان حاج قاسم سلیمانی ملاقات می‌کنیم، اما نه برای مذاکره، بلکه کار را از طریق مجامع بین‌المللی دنبال می‌کنیم و با قاتلان این سردار شهید برای محاکمه، مجازات و کیفر این جنایت هولناک ملاقات خواهیم کرد. 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر