تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

احداث ۲۳۴ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل در حال مطالعه است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: احداث ۲۳۴ کیلومتر بزرگراه در این استان در دست مطالعه بوده و برای اجرای سریع این پروژه‌ها تلاش می‌شود.

کد خبر: ۵۰۰۲۳
۱۱:۳۹ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ محبوب حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث سالانه  ۵۰ کیلومتر بزرگراه در استان برنامه‌ریزی شده که با تکمیل و بهره‌برداری از آن فاصله استان با میانگین کشوری کاهش خواهد یافت.

وی بیان‌کرد: احداث راه‌های اصلی در این استان در دولت تدبیر و امید مورد توجه قرار گرفته و در سه سال اخیر سه هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال برای توسعه راه‌های اصلی، فرعی و بزرگراهی و  ۹۶۰میلیارد ریال نیز برای راه‌های روستایی اختصاص یافته است.

حیدری افزود: در سفر دی ماه رییس‌جمهوری به استان اردبیل ۵۱ کیلومتر بزرگراه، ۱۷ کیلومتر راه اصلی، ۳۳ کیلومتر راه روستایی و ۹۰۶ واحد مسکن مهر نیز در مجموع با اعتباری بالغ بر ۳۳۱ هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به آغاز پروژه‌های راه و مسکن در این سفر گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال احداث راه‌های اصلی و فرعی و همچنین ساخت مسکن در قالب طرح اقدام ملی همزمان با سفر

رییس‌جمهوری و وزیر راه و شهرسازی به استان اردبیل شروع شد.

حیدری درباره بهره‌مندی راه‌های استان از ردیف بودجه ملی افزود: در سال ۹۶  حدود ۴۲۷ کیلومتر از راه‌های استان اردبیل در پیوست یک قانون بودجه دارای ردیف اعتباری بود که این میزان در سال ۹۸ به ۸۹۰ کیلومتر افزایش یافته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل درباره احداث تونل دوم حیران واقع در جاده اردبیل - آستارا و مسیر گرمی – بیله‌سوار گفت: به زودی عملیات اجرایی این پروژه‌ها شروع می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات