تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خبر داد:

تمساح خلیج فارس اعدام شد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از اجرای حکم اعدام سرکرده باند بین المللی مواد مخدر معروف به تمساح خلیج فارس خبر داد.

کد خبر: ۵۰۰۱۲
۱۰:۴۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی صالحی در این باره اظهار کرد: حکم اعدام سرباند بین المللی مواد مخدر با نام اختصاری(ع – ز) معروف به تمساح خلیج فارس و یکی از شرکای او با نام اختصاری (م-ح) اجرا شد.

وی در ادامه افزود: هجده نفر از سوداگران مرگ و اعضای دیگر این باند نیز در مجموع به 420 سال حبس و بیست و یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.

صالحی یادآور شد: متهم (ع –ز) سرباند این شبکه سازمان یافته قاچاق مواد مخدر که از سوی رسانه‌های مختلف با عنوان "تمساح خلیج فارس" و مواردی از این دست مطرح شده، یکی از بزرگترین سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر از طریق دریا بود .

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان تصریح کرد: این فرد متولد سال ۱۳۶۲ بود و با وجود آنکه پنج کلاس سواد داشت، یکی از بزرگترین و مخوف ترین شبکه‌های قاچاق و توزیع مواد مخدر را در سطح ایران و منطقه رهبری می‌کرد.

این مقام قضایی بیان داشت: تمساح خلیج فارس در چهره‌های مختلف و پوشش‌های گوناگون فعالیت می‌کرده و حین دستگیری‌اش در حال هدایت برای قاچاق بیش از ۱۰۰ تن مواد مخدر به حوزه آب‌های آزاد بوده است که ناکام ماند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطر نشان کرد : بین چهار تا پنج سال برای دستگیری این فرد 36 ساله اقدامات اطلاعاتی انجام شد و با وجود اینکه وی هیچ ردی از خود به جا نمی‌گذاشت، سرانجام در حالی که وارد کشور شده بود، در دام مأموران پلیس گرفتار شده و دستگیر شد.

صالحی در خصوص جزئیات پرونده تمساح خلیج فارس یادآور شد: دامنه فعالیت این فرد شرور به عنوان سرکرده باند سازمان یافته مواد مخدر فراتر از ایران بوده است و اقدامات مجرمانه او از آن سوی مرزهای کشور آغاز و با عبور از پهنه زمینی و دریایی استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان به عمق سرزمینی ایران به ویژه استان‌های فارس، تهران و آذربایجان کشیده می‌شد.

وی در ادامه افزود: این سردسته سوداگران مرگ ظرف دو سال فعالیت مجرمانه بیش از دو هزار میلیارد تومان تراکنش بانکی داشته و حتی به اسم مردگان حساب باز می کرد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار داشت: این باند بین المللی با استفاده از راهکار‌های پولشویی، بسیاری از وجوه درآمدی حاصل از معاملات مواد مخدر را به اراضی، املاک و مستغلات در اقصی نقاط کشور تبدیل کرده بود که بسیاری از این اموال نامشروع، شناسایی و به نفع دولت ضبط شد.

صالحی خاطر نشان کرد: باند بین المللی مواد مخدر تحت رهبری تمساح خلیج فارس موفق شده بود، بیش از ۴۰۰ تن مواد مخدر را درقالب محموله های بزرگ به کشور وارد نماید که خوشبختانه در پی هوشیاری دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، بسیاری از این محموله‌ها کشف و ضبط شد.

وی همچنین یادآور شد: طی روند تحقیقات و تکمیل  دادرسی از این باند سازمان یافته تعداد زیادی املاک زراعی، 65 منزل مسکونی، چندین فروند شناور از قبیل: لنج و قایق، ۱۶ دستگاه انواع خودرو، ۶ قبضه اسلحه شکاری و بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال وجه نقد کشف و ضبط شد.

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با هشدار به قاچاقچیان مواد مخدر خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با توسل به اقدامات پیشگیرانه و برخورد قاطع و بدون اغماض در مسیر مبارزه بی‌امان با بلای خانمان‌سوز مواد مخدر از هیچ کوششی فروگذار نخواهد شد و در راستای عمل به وظایف قانونی عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ خواهد کرد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان