تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ادیانی: تعرفه برق مشترکین پرمصرف و بدمصرف افزایش یابد

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: وقتی در کشور تعرفه مشترکین پر مصرف و کم مصرف یکی باشد به طور طبیعی بدمصرفی و اسراف انرژی ظهور پیدا می‌کند.

کد خبر: ۴۹۹۷
۰۸:۵۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی ادیانی درباره دلایل خاموشی های اخیر و توقف صادرات برق ایران، اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی کشور و نیاز مردم به طور طبیعی اولویت با مردم کشور است از همین منظر صادرات برق در شرایط کنونی فاقد موضوعیت است. کمبود برق و خاموشی های اخیر دارای چندین دلیل است؛ دلیل اول آن کاهش بارندگی است. ما به طور طبیعی شاهد هستیم که در چند سال اخیر نزولات آسمانی تقلیل یافته است و طی چندین سال گذشته حدود ۴۴ درصد کاهش نزولات آسمانی داشته‌ایم.

وی در ادامه گفت: از آنجا که بخشی از برق کشور از طریق نیروگاه‌های برق آبی تامین می‌شود به طور طبیعی وقتی آب پشت سدها کاهش یابد تولید برق نیروگاه‌های برق‌آبی نیز به همین نسبت کاهش می‌یابد. نکته‌ای دیگری که وجود دارد این است که به طور میانگین هر سال ما شاهد افزایش پنج درصدی مشترکین هستیم، این آمار در برخی از استان‌ها به ۱۵ درصد به طور میانگین در سال می‌رسد.

ادیانی افزود: مساله بعدی که وجود دارد این است که در طول این سال‌ها ما نتوانسته‌ایم دستگاه‌ها و ابزارآلاتی که انرژی‌بر هستند را در چارچوب استانداردهای بین‌المللی تولید کنیم لذا اغلب دستگاه‌هایی که با انرژی برق سر و کار دارند فاقد استانداردهای بین‌المللی هستند و به همین نسبت مصرف برق آنها نیز بالاتر است.

وی با تاکید بر اینکه «باید فرهنگ سازی در مصرف برق و انرژی در کشور جدی تر گرفته شود»، تصریح کرد: قطعا تعرفه مشترکین پرمصرف با تعرفه مشترکین کم مصرف نیز باید متفاوت باشد، در همه جای دنیا نیز اینگونه است. در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی برای مشترکین پرمصرف تا صددرصد و در برخی کشورهای دیگر تا ۵۰ درصد افزایش قیمت در نظر می‌گیرند.

ادیانی خاطرنشان کرد: وقتی در کشوری تعرفه مشترکین پرمصرف و کم مصرف یکی باشد به طور طبیعی بدمصرفی و اسراف انرژی ظهور پیدا می‌کند. ما استفاده بهینه و رعایت الگوی مصرف انرژی را به فرهنگ عمومی تبدیل نکردیم.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید مکانیزمی را تعبیه کند و مشترکین بدمصرف و پرمصرف باید هزینه‌های خود را پرداخت کنند، این قاعده عقلانی است. هر کسی خدمت می‌خواهد باید هزینه‌اش را پرداخت کند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان گفت: وزارت نیرو نیز چه در بحث تولید برق و چه در بحث تولید آب منابع کافی در اختیار ندارد. قیمت تمام شده برای تولید با قیمت دریافتی از مشترکین برابری ندارد بلکه مشترکین نصف هزینه را پرداخت می‌کنند و مابقی را دولت و وزارت نیرو باید بپردازد به همین دلیل به دلیل کمبود منابع مالی نتوانستیم نیروگاه‌ها و سدهای جدیدی احداث کنیم و آب‌های سطحی را مهار کنیم، همه اینها دست به دست هم داده تا ما اکنون شاهد خاموشی‌ها باشیم.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان