تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

«محروم کردن مجلس از شخصیتی مثل مطهری به نفع دشمنان است»

«علی یونسی»، مشاور ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و گفت: محروم کردن مجلس شورای اسلامی از شخصیت های مثل علی مطهری که فرزند شهید و خود یکی از شخصیت های برجسته اسلامی و ملی است،‌ به نفع دشمنان ملت و به زیان نهاد قانونگذاری کشور است و رد صلاحیت ایشان چه توجیهی دارد؟! یا رد صلاحیت نماینده ای آزاده مانند محمود صادقی که خود فرزند شهید و یکی از نمایندگان لایق و شایسته و شجاع مجلس هست، با چه توجیهی انجام می شود؟!

کد خبر: ۴۹۴۷۳
۲۰:۳۱ - ۲۹ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام یونسی تأکید کرد: مسئولین، کارگزاران و دست اندرکاران امر انتخابات در همه نهادهای مسئول، مخصوصا در انتخاباتی که پیش رو هست، باید از ایجاد محدودیت برای نامزدها پرهیز نموده و انتخاب ملت را محدود نکنند؛ مخصوصا در بین اقوام ایرانی. و به خصوص در استان هایی مثل کردستان و سیستان و بلوچستان کسانی که نماینده واقعی مردم هستند و مردم می پسندند را به مجلس بفرستیم.

بهترین الگو برای سردار قاسم سلیمانی است

حجت الاسلام و المسلمین علی یونسی در خصوص راه حفظ وحدتی که زیر تابوت سردار شهید قاسم سلیمانی به وجود آمده، اظهار داشت: به نظر من بهترین الگو خود قاسم سلیمانی است. یعنی مسئولین باید مدل این سردار شهید عمل کنند. از سیاسیون و مردم کرمان بپرسید که آیا قاسم سلیمانی آنجا مرزبندی داشت؟!

مشاور ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی تأکید کرد: همه می دانند که شهید قاسم سلیمانی سرباز مطیع رهبر بود و بالاتر از جریان های سیاسی عمل می کرد. یعنی با هر دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب ارتباط داشت و تا آخرین روزها با آیت الله هاشمی رفسنجانی هم ارتباط داشت و به ایشان هم گزارش کار می داد.

وی افزود: هیچ کس، هیچ زمان از زبان قاسم سلیمانی سخن یا موضعی حزبی، گروهی، جناحی و افراطی نشنید؛ رفتارش با همه یکسان بود. مسئولین کشور باید همین گونه عمل کنند. الآن بهترین زمان است که محدودیت ها و تنگ نظری ها و سخت گیری ها را کنار بزنیم. این ملت بزرگ استحقاق این را دارد که نگاهی با تسامح و مدارا به آنان داشته باشیم. الآن وقت آن است که از اختلافات دوری و از خطاهای احتمالی همه کسانی که از نظر ما مشکل دارند، صرف نظر کنیم.

نگاه سردار سلیمانی ملی و بزرگوارانه بود

یونسی با اشاره به تشییع میلیونی پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی، گفت: این رفراندوم عمومی و وحدت ملی، یک عفو عمومی هم می طلبد. نگاه سردار سلیمانی بزرگوارانه و ملی بود. مسئولین، کارگزاران و دست اندرکاران امر انتخابات در همه نهادهای مسئول، مخصوصا در انتخاباتی که پیش رو هست، باید از ایجاد محدودیت برای نامزدها پرهیز نموده و انتخاب ملت را محدود نکنند؛ مخصوصا در بین اقوام ایرانی. و به خصوص در استان هایی مثل کردستان و سیستان و بلوچستان کسانی که نماینده واقعی مردم هستند و مردم می پسندند را به مجلس بفرستیم.

وی ادامه داد: هیچ کس نمی گوید کسانی که قانون صلاحیت آنها را رد کرده باید مورد عفو قرار بگیرند. در مورد کسانی که سلب صلاحیت قانونی هستند و محکومیت مؤثر دارند و یا ضد امنیتی هستند هیچ حرفی نداریم. ولی در عین حال، باید کسانی که با سلیقه و نگاه ما جور در نمی آیند را تحمل کنیم. این به نفع نظام و کشور است. نباید فراموش کنیم که همه کسانی که احتمالا منتقد به وضع موجود هستند نیز چگونه در این تشییع پیکر سردار سلیمانی حضور یافتند و ادای دین کردند. پس باید بدانید که در روزهای سخت همه به یکدیگر و وحدت ملی نیاز داریم.

مشاور ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی با تأکید بر اینکه ملت ایران به تک تک فرزندانش احتیاج دارد، اظهار داشت: هیچ فرد ایرانی اضافه نیست. همه ایرانیان، با هر گرایش سیاسی و قومی و مذهبی فرزندان ایران هستند. تا می توانیم چتر گذشت و عفو را پهن کنیم و بگذاریم در خیمه انقلاب همه افراد جا بگیرند. ما این خیمه را محدود نکنیم و بگذاریم از هر جایی که بخواهند مردم می توانند وارد این خیمه شوند؛ کسی را محدود نکنیم.

وی تأکید کرد: محروم کردن مجلس شورای اسلامی از شخصیت های مثل علی مطهری که فرزند شهید و خود یکی از شخصیت های برجسته اسلامی و ملی است،‌ به نفع دشمنان ملت و به زیان نهاد قانونگذاری کشور است و رد صلاحیت ایشان چه توجیهی دارد؟! یا رد صلاحیت نماینده ای آزاده مانند محمود صادقی که خود فرزند شهید و یکی از نمایندگان لایق و شایسته و شجاع مجلس هست، با چه توجیهی انجام می شود؟! تعدادی دیگر از نمایندگان مجلس هم همین طور است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان