تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

توقف همکاری بزرگترین بانک ژاپن با ایران

گروه مالی "میتسوبیشی یو اف جی" که بزرگترین بانک ژاپن است، در پی بازگشت مجدد تحریم‌های آمریکا علیه تهران، مبادلات مرتبط با ایران را متوقف خواهد کرد.

کد خبر: ۴۸۳۹
۱۳:۵۸ - ۲۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - اقدام واحد بانکی گروه «ام یو اف جی» احتمالا مشتریان این بانک را ناچار خواهد کرد معاملاتشان با ایران را متوقف کنند زیرا عمده تجارت بین‌المللی مستلزم تسویه از طریق موسسات مالی است.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در ماه مه از توافق هسته‌ای بین‌المللی با ایران خارج شد و دستور بازگشت مجدد تحریم‌ها علیه تهران را که بدنبال اجرای برجام در سال ۲۰۱۶ معلق شده بودند، صادر کرد.

واشنگتن سپس از کشورها خواست خرید نفت خام ایران را تا چهارم نوامبر که تحریم‌ها به اجرا گذاشته خواهند شد، متوقف کنند یا آماده مواجه با تبعات مالی شوند.

ژاپن یکی از بزرگترین خریداران نفت ایران است و بانک «ام یو اف جی»، عمده مبادلات مالی مربوط به این واردات را انجام می‌دهد.

با توجه به اینکه همکاری با موسسات مالی ایران پس از مهلت ۱۸۰ روزه آمریکا که در چهارم نوامبر به پایان می‌رسد، ممنوع خواهد شد این بانک ژاپنی به مشتریانش درباره این تصمیم اطلاع داده است.

این بانک در سند مشاهده شده از سوی رویترز اعلام کرده در صورت دستورالعمل جدید از سوی آمریکا، ممکن است در سیاست خود بازنگری کند.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها