تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

تاجیک: در برابر اقدام آمریکایی‌ها، عملیات نظامی کافی نیست

یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به نوع موضع‌گیری مقامات آمریکایی و مقامات ایرانی در ارتباط با تحولات اخیر در منطقه گفت: اقدام ایران در حمله به پایگاه نظامی عین‌الاسد آمریکا اقدامی مشروع بود اما به نظر می‌رسد دو کشور تمایلی ندارند که تنش بیش از این تشدید شود.

کد خبر: ۴۸۱۵۸
۰۹:۳۶ - ۱۹ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - نصرت‌الله تاجیک با بیان اینکه ایران در راستای اقدام متقابل و در پاسخ به اقدام آمریکایی‌ها در ترور سرلشکر سلیمانی و همرزمانش بامداد امروز به پایگاه نظامی عین‌الاسد حمله کرد، اظهار کرد : بعد از این حمله مقامات ایرانی و برخی از مقامات آمریکا از جمله ترامپ موضع‌گیری کردند و این نوع موضع‌گیری‌ها در حال حاضر نشان از این دارد که دو کشور نمی‌خواهند سطح تنش بیش از این گسترش پیدا کند و در واقع می‌خواهند به نوعی وضعیت را کنترل کنند.

وی با بیان اینکه اقدام آمریکایی‌ها در ترور سردار سلیمانی اقدامی بود که نمی‌توانست ایران از آن چشم‌پوشی کند و باید جواب آن را می‌داد، گفت: در برابر این اقدام آمریکایی‌ها عملیات نظامی کافی نیست و ما باید مجموعه‌ای از اقدامات را در کنار هم به پیش ببریم تا باعث تغییر رفتار سیاستمداران آمریکایی در عرصه منطقه و جهان شود. در همین چارچوب ما باید از ظرفیت‌های حقوق بین‌الملل و قانونی که وجود دارد به خوبی استفاده کنیم.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه مقامات دو کشور ایران و آمریکا در اظهارات خود اعلام کرده‌اند که به دنبال جنگ نیستند، گفت: واقعیت این است که نه در ایران و نه در آمریکا و همچنین در منطقه و جهان ظرفیتی برای وقوع جنگ جدید و افزایش تنش  وجود ندارد  و بسیاری از کشورها نیز در تلاش هستند که با رایزنی با مقامات دو کشور سطح تنش را کاهش دهند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه پاسخگویی به اقدام آمریکایی‌ها در ترور سردار سلیمانی حق مشروع ایران بوده است در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: ما باید با انجام مجموعه‌ای از اقدامات تلاش کنیم که آمریکایی‌ها در نوع رفتارشان در منطقه تجدید نظر کنند. در همین ارتباط می‌توانیم به عراق کمک کنیم تا هر چه زودتر این زمینه فراهم شود که نیروهای خارجی از جمله نیروهای آمریکایی از این کشور خارج شوند و قطعا چنین موضوعی به افزایش امنیت در منطقه کمک می‌کند.

تاجیک تأکید کرد: ما باید حواسمان به این موضوع باشد که گرفتار بازی در میدان کمپانی‌های تولید و فروش تسلیحات نشویم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر