تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

لحظه‌ای را برای تنبیه متجاوزان و دشمنان از دست نخواهیم داد

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید پورجعفری، شهید قاسم سلیمانی و مردم داغدار ایران اسلامی و جبهه مقاومت همه بدانید که پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان اسلام مصمم هستند که راه حاج قاسم را با قوت ادامه دهند و لحظه‌ای برای تنبیه متجاوزان و دشمنان را از دست نخواهند داد.

کد خبر: ۴۷۹۵۱
۰۸:۵۶ - ۱۸ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سردار رمضان شریف در حاشیه مراسم خاکسپاری شهید قاسم سلیمانی در جمع خیل گسترده مردم حاضر در گلزار شهدای کرمان و با تسلیت به خانواده عزیزانی که در مراسم تشییع پیکر شهید سلیمانی در کرمان داغدار شدند، با اشاره به حمله موشکی صبح امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه آمریکایی عین السد گفت: بامداد امروز و ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در عملیاتی موفق به نام عملیات شهید سلیمانی با رمز «یا زهرا (س)» با شلیک ده‌ها فروند موشک زمین به زمین، پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را در هم کوبیدند.

وی با بیان اینکه پایگاه های مورد حمله از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارای ظرفیت ۴۰۰۰ نیروی آمریکایی بوده که به روز ترین و پیشرفته تجهیزات نظامی مجهز بوده است افزود: ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه بامداد امروز با موشک های متعدد این پایگاه ها مورد حمله موشک زمین به زمین نیروی هوا فضای سپاه قرار گرفت.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به واکنش آمریکایی ها به این حملات گفت: ابتدا اعلام کردند که ترامپ می خواهد سخنرانی داشته باشد و بعد گفتند که بیانیه ای را منتشر می کند. آمریکایی ها در بحث و سردرگمی قرار گرفته اند.

شریف ادامه داد: شهید پورجعفری، شهید قاسم سلیمانی و مردم داغدار ایران اسلامی و جبهه مقاومت همه بدانید که پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان اسلام مصمم هستند که راه حتج قاسم را با قوت ادامه دهند و لحظه‌ای برای تنبیه متجاوزان و دشمنان را از دست نخواهند داد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مراسم پرشکوه تشییع پیکر شهدای جبهه مقاومت در عراق و ایران اظهار کرد: دشمن باید بداند راه قاسم با قوت و شدت بیشتری ادامه دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی