تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

سردار سلیمانی به دعوت نخست وزیر عراق به بغداد سفر کرده بود

سفیر ایران در عراق، اقدام دولت آمریکا در ترور سردار قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و دیگر همرزمانشان را نشانه آشکار حمایت آمریکا از تروریسم عنوان کرد.

کد خبر: ۴۷۹۲۳
۲۱:۳۱ - ۱۷ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ایرج مسجدی روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت یاد شهیدان سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همرزمانشان در سفارت ایران در بغدادکه با حضور گسترده دولت مقامات عراقی برگزار شده بود، با بیان این که  شهید  قاسم سلیمانی در  حالی توسط آمریکا به شهادت رسید که با دعوت نخست وزیر و برای دیدار با ایشان وارد عراق شده بود، تصریح کرد: آقای «ابو جهاد» در این مراسم حضور دارند و می توانند بر این حقیقت گواهی دهند.

مسجدی ادامه داد: آمریکا به رغم انجام  چنین اقداماتی، کشورهای دیگر را به دخالت در امور داخلی عراق متهم می کند.

وی با بیان این که از دولت و پارلمان عراق برای اتخاذ تصمیم اخراج نیروهای آمریکایی از عراق، تشکر می کنیم، تصریح کرد: نیروهای آمریکایی باید از تمام منطقه خارج شوند.

مسجدی خاطرنشان کرد: از تمام مسئولان و نهادهای عراق درخواست می کنیم اجازه زیر پا نهادن استقلال، حاکمیت و کرامت کشورشان را به آمریکا ندهند.

مسجدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در  این مراسم   با بیان این که  آقای ترامپ در حالی از توافق هسته ای خارج شد که دولت آمریکا این توافق را امضا کرده و پذیرفته بود، افزود: منطق دولت تروریست آمریکا علیه هر کس که مخالف آمریکا باشد، استفاده از تهدید، تحریم و ترور است.

سفیر ایران در عراق با بیان اینکه ثمره منطق و سیاست های آقای ترامپ، نفرت دولت ها و ملت ها از آمریکا بوده است، خاطر نشان کرد: دولت آمریکا با همین منطق، شدیدترین تحریم ها را علیه هشتاد ملیون ایرانی وضع کرده به نحوی که راه ورود مواد غذایی، دارویی و بهداشتی به کشورمان را بسته است؛ از سوی دیگر  مانع صادرات نفت ایران شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی از خون شهید سلیمانی و دیگر شهدای حمله تروریستی آمریکا نخواهد گذشت و انتقام آن را از آمریکا خواهد گرفت.

مسجدی تصریح کرد:  شهادت حاج قاسم سلیمانی و حاج ابو مهدی المهندس در رکاب هم و آمیختن خونشان با یکدیگر، بی تردید به تقویت هر چه بیشتر روابط دولت ها و ملت های ایران و عراق خواهد انجامید.

وی در پایان گفت: از همه مردم عراق، به ویژه شیوخ و علما و مسئولان این کشور، به خاطر تشییع پرشور پیکر شهدا و برگزاری مراسم های ترحیم و یادبود تشکر می کنم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی