تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

بوریس جانسون از اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی دفاع کرد

نخست‌وزیر انگلیس از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد سلیمانی در عراق حمایت کرد و در اظهاراتی گستاخانه سردار سلیمانی را «تهدیدی علیه تمامی منافع» این کشور خواند.

کد خبر: ۴۷۶۲۵
۰۰:۰۹ - ۱۶ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه دیلی میل انگلیس، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس در اظهاراتی گستاخانه گفت کشورش از بابت ترور سردار سلیمانی به دست آمریکا متاسف نیست چراکه سردار سلیمانی مسئول کشته شدن هزاران تن در خاورمیانه بوده است.

نخست‌وزیر انگلیس در ادامه ادعاهایش گفت خواستار فروکش کردن تنش‌های خشونت‌آمیز در خاورمیانه است و اشاره کرد که با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان گفت‌وگو داشته است.

او در اظهاراتی مدعی شد: ژنرال قاسم سلیمانی تهدیدی متوجه تمامی منافع ما و مسئول الگویی از رفتارهای اخلال‌گرانه و بی‌ثبات‌کننده در منطقه بوده است. واضح است تمامی درخواست‌ها برای انتقام و اقدامی تلافی‌جویانه صرفاً منجر به خشونت بیشتر در منطقه خواهد شد و چنین چیزی به نفع هیچ طرف نیست.

او گفت: ما ارتباط نزدیکی با تمامی طرف‌ها به منظور تشویق آنها به کاهش تنش داریم. من با ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه، ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و مرکل صدراعظم آلمان صحبت کردم و در روزهای آینده با دیگر رهبران جهان نیز صحبت خواهم داشت. من با دوستان عراقی خود هم گفت‌وگو خواهم کرد تا از صلح و ثبات حمایت کنم.

او همچنین در ادامه این اظهاراتش گفت: پارلمان انگلیس در پی تعاملات بین‌المللی بیشتر و نشست‌های وزیران در بریتانیاست و در جریان اتفاقات جدید قرار خواهد گرفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر