تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

شهادت قاسم سلیمانی تیر خلاص ترامپ به حضور نظامی آمریکا در عراق است

حزب مجمع ایثارگران در پیامی به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی تاکید کرد که شهادت سردار سلیمانی تیر خلاصی است که ترامپ به حضور نظامی این کشور در عراق زده است.

کد خبر: ۴۷۲۳۰
۱۶:۴۳ - ۱۳ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز  - متن این بیانیه به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

سردار پرتلاش و کارآزموده و میهن‌دوست و مجاهد فی سبیلالله، حاج قاسم سلیمانی، پس از سال‌ها مجاهدت و مبارزه برای حفظ انقلاب و تمامیت ارضی کشور به آرزوی دیرین خود رسید و به همرزمان شهیدش پیوست.

سلیمانی چهره نام‌آشنای دفاع مقدس بود و «ایثارگران» به یاد دارند که آن شهید در بیرون راندن دشمن بعثی از خاک ایران همچون همت‌ها و باکری‌ها و خرازی‌ها و کاظمی‌ها از هیچ کوششی دریغ نکرد و پس از آن هم به نماد مقاومت در منطقه تبدیل شد و خواب راحت را از دشمنان اسلام و ایران گرفت.

سردار شهید سلیمانی، سالیان متمادی در قامت فرمانده نیروی قدس سپاه در جبهه‌های برون‌مرزی به مقابله با طرحهای سلطه جویانه آمریکا و اسرائیل در منطقه و حمایت از محرومان و حراست از مرزهای ایران اشتغال داشت و کوشش‌های متأخر وی در مبارزه با تروریسم و «داعش‌زدایی» از خاورمیانه در صفحات تاریخ باقی خواهد ماند. هر چند این تلاش‌ها، سلیمانی را به یکی از اصلی‌ترین سوژه‌های خصم، کارپردازان خشونت و متجاوزان در منطقه بدل کرد و آخرالامر، با زبان موشک پایان‌دهنده «داعش» را پاسخ گفتند و او را به آرزوی دیرینش یعنی شهادت رساندند.

آمریکا در عراق در جستجوی منافعی است که عراقیها با آن میانه ای ندارند و با ظهور نیروهای سیاسی نظامی جدید در این کشور، آینده ای برای آمریکا در این کشور قابل تصور نیست. به نظر میرسد درگیر شدن مستقیم با حشدالشعبی نشانه ناامیدی کامل کاخ سفید از وضعیت امروز عراق است و جنایت آمریکا در به شهادت رساندن شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس تیر خلاصی است که ترامپ به حضور نظامی این کشور در عراق زده است.

طبعا انتظار ما از مسئولان سیاسی و نظامی کشورمان، سنجیدگی و برخورد مدبرانه با این جنایت است و هشیاری نسبت به وضعیتی که در آن قرار داریم. قطعا باید عزت ایران اسلامی را در قبال زیاده خواهی رئیس جمهوری آمریکا حفظ کنیم اما قطعا با رویکردی حکیمانه و مصلحت اندیشانه تا خدای ناکرده به دام اقدامات هیجانی و عکس العملی گرفتار نشویم.

«مجمع ایثارگران» این ضایعه تلخ را به خانواده بزرگوار سردار سلیمانی و یکایک میهن‌دوستان و همرزمان و یاران آن شهید و همه باورمندان به راه و مکتب ایثارگری تسلیت می‌گوید و علو درجات آن عزیز و همرزم دیرین را در جوار قرب الهی آرزو می‌کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها