تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

ارسال لیست آسیایی استقلال بدون نظر استراماچونی

در حالی که قرار بود نتیجه مذاکرات باشگاه استقلال و استراماچونی در همان جلسه اول مشخص شود اما این اتفاق نیفتاده است. ضمن این که اخباری از دوحه به گوش می‌رسد که پیشرفتی در مذاکرات اتفاق نیفتاده است.

کد خبر: ۴۶۷۸۴
۱۴:۱۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حدود سه هفته است که از ماجرای استقلال و استراماچونی می‌گذرد و هنوز دو طرف در کشمکش ادامه همکاری با یکدیگر هستند. طولانی شدن این ماجرا باعث شده که برنامه استقلال برای فصل نقل و انتقالات و اردوی نیم‌فصل نامشخص باشد و به همین دلیل لطمه زیادی به باشگاه وارد شود.

همین موضوع و شروط سخت استراماچونی برای بازگشت به استقلال، باعث شد که مدیران استقلال یک بار قید این سرمربی ایتالیایی را بزنند اما پس از انصراف فرهاد مجیدی برای قبول سکان هدایت آبی‌های پایتخت، دوباره به تکاپو افتادند که استراماچونی را به ایران بازگردانند و در همین راستا از یکشنبه شب با وکیل او وارد مذاکره شدند.

پیش از آغاز دور جدید مذاکرات با استراماچونی قرار بود دو طرف در همان نخستین جلسه به نتیجه برسند اما این اتفاق نیفتاد و با گذشت دو روز هنوز دو طرف به توافق نرسیدند. البته کار مذاکره‌کنندگان استقلال (خلیل‌زاده، رحمان رضایی و علی خطیر) برای متقاعد کردن وکیل استراماچونی سخت است زیرا در ۱۱ شرط ارسال سرمربی ایتالیایی به باشگاه استقلال، ذکر شده بود که شروط قابل مذاکره نیستند اما حالا استقلالی‌ها در تلاشند که بخشی از آن ۱۱ شرط را تعدیل کنند.

با این حال اخباری از دوحه به گوش می‌رسد که انگار پیشرفتی در مذاکرات صورت نگرفته و وکیل استراماچونی همچنان بر شروط قبلی موکلش پافشاری می‌کند. در نتیجه احتمال دارد که باشگاه استقلال باز هم با سرمربی ایتالیایی به توافق نرسد. همچنین جدیدترین خبری که باشگاه استقلال منتشر کرد، نشان می‌دهد که تکلیف نیمکت این تیم برای مدیرانش مشخص شده است. باشگاه استقلال یکشنبه شب از تنظیم شدن لیست آسیایی این تیم خبر داده بود که قرار بود این لیست تنظیم شده "با نظر نهایی سرمربی استقلال" به فدراسیون فوتبال ارسال شود اما امروز (سه‌شنبه) رسانه رسمی باشگاه استقلال در خبری جدید اعلام کرد که لیست آسیایی به فدراسیون فوتبال ارسال شده است.

با این اوصاف باید این نکته را اضافه کرد که مدیران استقلال باز هم فرصت‌سوزی کردند و نه‌تنها نتوانستند سرمربی تیمشان را بازگردانند، بلکه زمان را برای انتخاب سرمربی جدید و تعیین و تکلیف برنامه استقلال برای تعطیلات نیم‌فصل و دیدار با الکویت در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا از دست دادند.

در نهایت مدیران استقلال که احتمالا خودشان هم با تغییر و تحول مواجه شوند، باید هر چه زودتر بدون توجه به جو موجود و هجمه‌ای که احتمالا به وجود می‌آید، تکلیف تیم را مشخص کنند تا حداقل به آینده تیم لطمه بیشتری وارد نشود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير