تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

روایتی از رابطه دنیا فنی‌زاده با «کلاه‌قرمزی»

فیلمبرداری «کلاه‌قرمزی» که شروع می‌شد، همه گروه منتظر دنیا فنی‌زاده بودند و برخورد اولش با عروسک «کلاه‌قرمزی».

کد خبر: ۴۶۶۹۰
۰۹:۱۲ - ۱۰ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد بحرانی در ادامه یادداشت خود در «اعتماد» نوشت: دیدن ذوق و هیجان روز اول کار خانم فنی‌زاده برای همه ما یک انتظار شیرین بود و لحظه ملاقات، بسیار سرخوشانه و سرگرم‌کننده. اینکه چطور عروسک‌ها از صندوق بیرون می‌آمدند و فنی‌زاده با عشق و هیجان آنها را در آغوش می‌گرفت و انگار که بعد از مدت‌ها دوست قدیمی و عزیزی را دیده، با عروسک‌ها خوش‌وبش می‌کرد.

در هجده سال عمر حرفه‌ای‌ام که با کارهای عروسکی در حوزه تئاتر و تلویزیون شروع شد، ‌هیچ‌وقت عروسک‌گردان، صداپیشه، نویسنده عروسکی و عروسک‌سازی را ندیدم که به اندازه دنیا فنی‌زاده عاشق کارش باشد و هم‌نشین عروسک‌ها. کسی شبیه به او نمی‌توانست نسبت عاشقانه با عروسک‌ها برقرار کند. عروسک‌ها برای دنیا فنی‌زاده به معنای واقعی کلمه زنده بودند.

در تمام این سال‌ها که «کلاه قرمزی» را کار کردیم، روز آخر ضبط برنامه، می‌دانستیم که باید منتظر خداحافظی تلخ او با عروسک‌ها باشیم. بعد از سکانس پایانی آیتم آخر، دنیا فنی‌زاده دقایق زیادی یا حتی شاید نزدیک به یکی دو ساعت، در آغوش این عروسک‌ها گریه می‌کرد. رابطه‌اش با عروسک‌ها عجیب بود و باور نکردنی. کلاه قرمزی را محکم در آغوش می‌فشرد؛ درست مانند یک مادر و یک پسر واقعی. مادری که پسری را متولد کرده، سال‌های سال او را بزرگ کرده و حالا که پسر می‌خواهد به یک مسافرت طولانی برود، خداحافظی سختی را پشت‌سر می‌گذارد. کلاه قرمزی و دنیا فنی‌زاده در آغوش هم گریه می‌کردند و همزمان اشک تمام عوامل گروه نیز سرازیر می‌شد.

این خاطره همیشه با من است. فکر می‌کنم این عشق و علاقه تکرار نشدنی است. من تا امروز در حوزه هنر عروسکی کسی را شبیه به دنیا فنی‌زاده ندیدم و بعید می‌دانم تا پایان کارم در این حوزه، باز هم کسی شبیه به او ببینم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی