تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
یک مسئول مطرح کرد:

تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان/ به تعویق افتادن جهانی شدن انگور ملایر

مسئول دبیرخانه کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی همدان از تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان خبر داد و گفت: نمونه‌های نادری از انگور در استان وجود دارد که به علت عدم اطلاع رسانی به کشاورزان مغفول مانده است.

کد خبر: ۴۶۱۸۷
۱۵:۱۱ - ۰۴ دی ۱۳۹۸

تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان/ به تعویق افتادن جهانی شدن انگور ملایر

دیدارنیوز ـ مسعود عبدالملکی چهارشنبه ۴ دی در کمیسیون آموزش و پژوهش‌های اتاق بازرگانی همدان، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۸ رقم انگور در همدان داریم که ۴۰ مورد آن از گونه‌های خارجی هستند، اعلام کرد: پژوهشکده انگور در استان همدان سالانه ۴۰ هزار تن کشمش تولید می‌کند که مبلغ ۵۰ میلیون دلار صادرات دارد.
 
وی ادامه داد: جهانی‌شدن این محصول به کمک وزارت جهادکشاورزی نیاز دارد، این در صورتی است که حضور نماینگان سازمان جهانی فائو طی هفته گذشته برای جهانی‌شدن انگور ملایر با عدم اطلاع دستگاه‌های دولتی مواجه شده و امر جهانی‌شدن این محصول به تعویق افتاده است.
 
عبدالملکی یادآور شد: در حال حاضر حفظ بافت سنتی در مزارع انگور می‌تواند به تسریع جهانی‌شدن این محصول کمک کند این در حالیست که کشاورزان تمایل دارند هرچه سریع‌تر مدرنیته شوند.
 
وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه‌های تخصصی در حوزه آموزش در همدان تصریح کرد: تجلیل از ۶۰۰ فعال اقتصادی و همچنین برگزاری نشست کتاب‌خوان از جمله این برنامه‌ها بوده است.
 
عبدالملکی با بیان اینکه همدان در چهار سال گذشته در نشست سراسری آموزش در کشور رتبه اول را کسب کرده و امسال نیز ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود که استان به‌صورت ویژه دعوت‌شده است، افزود: آموزش‌ها با توجه به نیازسنجی‌هایی که انجام می‌شود در راستای بهبود رونق کسب‌وکار برگزار می‌شود.
 
این مسئول از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در زمینه حمایت از محصولات بومی خبر داد و گفت: هر محصولی که شناسایی شود از آموزش ابتدایی تا سیکل نهایی تولید مورد حمایت قرار می‌گیرد و بدون چالش برای بودجه پیگیری خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی