تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
یک مسئول مطرح کرد:

تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان/ به تعویق افتادن جهانی شدن انگور ملایر

مسئول دبیرخانه کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی همدان از تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان خبر داد و گفت: نمونه‌های نادری از انگور در استان وجود دارد که به علت عدم اطلاع رسانی به کشاورزان مغفول مانده است.

کد خبر: ۴۶۱۸۷
۱۵:۱۱ - ۰۴ دی ۱۳۹۸

تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان/ به تعویق افتادن جهانی شدن انگور ملایر

دیدارنیوز ـ مسعود عبدالملکی چهارشنبه ۴ دی در کمیسیون آموزش و پژوهش‌های اتاق بازرگانی همدان، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۸ رقم انگور در همدان داریم که ۴۰ مورد آن از گونه‌های خارجی هستند، اعلام کرد: پژوهشکده انگور در استان همدان سالانه ۴۰ هزار تن کشمش تولید می‌کند که مبلغ ۵۰ میلیون دلار صادرات دارد.
 
وی ادامه داد: جهانی‌شدن این محصول به کمک وزارت جهادکشاورزی نیاز دارد، این در صورتی است که حضور نماینگان سازمان جهانی فائو طی هفته گذشته برای جهانی‌شدن انگور ملایر با عدم اطلاع دستگاه‌های دولتی مواجه شده و امر جهانی‌شدن این محصول به تعویق افتاده است.
 
عبدالملکی یادآور شد: در حال حاضر حفظ بافت سنتی در مزارع انگور می‌تواند به تسریع جهانی‌شدن این محصول کمک کند این در حالیست که کشاورزان تمایل دارند هرچه سریع‌تر مدرنیته شوند.
 
وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه‌های تخصصی در حوزه آموزش در همدان تصریح کرد: تجلیل از ۶۰۰ فعال اقتصادی و همچنین برگزاری نشست کتاب‌خوان از جمله این برنامه‌ها بوده است.
 
عبدالملکی با بیان اینکه همدان در چهار سال گذشته در نشست سراسری آموزش در کشور رتبه اول را کسب کرده و امسال نیز ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود که استان به‌صورت ویژه دعوت‌شده است، افزود: آموزش‌ها با توجه به نیازسنجی‌هایی که انجام می‌شود در راستای بهبود رونق کسب‌وکار برگزار می‌شود.
 
این مسئول از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در زمینه حمایت از محصولات بومی خبر داد و گفت: هر محصولی که شناسایی شود از آموزش ابتدایی تا سیکل نهایی تولید مورد حمایت قرار می‌گیرد و بدون چالش برای بودجه پیگیری خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی