تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کاندیداهای انتخابات باید با درنظر گرفتن واقعیت‌ها صادقانه با مردم صحبت کنند

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که کاندیداهای انتخابات باید در برنامه های خود به دنبال راهکارهای علمی و کارشناسی برای حل مشکلات مردم باشند.

کد خبر: ۴۴۸۳۷
۰۹:۰۱ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علیم یارمحمدی در ارزیابی از انتخابات پیش روی مجلس و ثبت نام کاندیداها بیان کرد: کاندیداهای انتخابات باید از تخریب چهره های مخالف پرهیز کنند و واقعیت ها را صادقانه با مردم در میان بگذارند. این یک واقعیت است که حیات دنیا با دارایی خاورمیانه گره خورده و از هر فرصتی برای دستیابی به آن استفاده می کنند.

وی افزود: امروز استکبار به دنبال عناد و دشمنی هم در داخل کشور و هم در بیرون از مرزها است. در حالی که جمهوری اسلامی همواره دست دوستی به سمت تمام کشورها دراز می کند اما استکبار جهانی به دنبال به حاشیه بردن کشور ما است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس تصریح کرد: کاندیداها باید در برنامه های خود به دنبال راهکارهای علمی و کارشناسی برای حل مشکلات مردم باشند. کاندیداها باید واقعیت های جامعه و کشور را در نظر گرفته و با صداقت با مردم صحبت کنند.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به اینکه کشور دارای ظرفیت های خوبی برای توسعه و پیشرفت است، گفت: به جای توجه به مسائل حاشیه ای باید چشمان خود را بر روی مشکلات مردم بازکرده و به دنبال راهکارهای کارشناسی برای حل مشکل آنان باشیم. کشور ما در بخش گردشگری و صنایع دارای بسترهای مناسبی است که باید این ظرفیت را با کار کارشناسی به موتور مولدی در کشور تبدیل کرد.

یارمحمدی در پایان افزود: تحریم ها باعث شده تا ما از تکیه بر درآمد فروش نفت فاصله گرفته و به سمت سایر ظرفیت های کشور برویم اما باید سرعت در این بخش بیشتر شده و گام های جدی تری برداشته شود. کاندیداهای انتخابات پیش رو نیز باید به ظرفیت های کشور توجه ویژه داشته و به دنبال استفاده از فرصت ها و ظرفیت های کشور برای توسعه و سازندگی باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر