تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

گفتند من از شهلا خواستم قتل را گردن بگیرد

پیشکسوت فوتبال ایران بعد از سال‌ها همچنان حرف‌های جالبی درباره ماجرای قتل همسرش دارد.

کد خبر: ۴۴۴۲۹
۱۴:۲۸ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ناصر محمدخانی شب گذشته در گفتگوی تلفنی با برنامه پشت صحنه رادیو تهران درباره زندگی خصوصی سلبریتی‌ها و فراز و نشیب‌های زندگی خود گفت. ناصر محمدخانی صحبت هایش را اینچنین شروع کرد: به هر حال ما هم مانند دیگران دوست داریم به زندگی شخصی‌مان کسی ورود نکند. ما هم مانند بقیه یک شهروند عادی هستیم. اما می‌آیند و ناآگاهانه قضاوت می کنند. به هر حال فضای مجازی یک مقدار دردسر ساز شده است. برخی در زندگی خصوصی ورزشکاران و هنرمندان ورود می‌کنند، مطالب بدی را منتشر کرده و تصاویری که غیر واقعی است را می‌سازند.

وی افزود: هر کسی در هر قشری تلاش می کند و زحمت می‌کشد تا به هدفش برسد و مطرح شود. ورزشکاران هم از این قاعده مستثنا نیستند. ما هم تلاش کردیم و زحمت کشیدیم تا به تیم‌های بزرگ و تیم ملی رسیدیم. برای من افتخاری است که سال‌ها برای تیم ملی کشورم بازی کردم.

محمدخانی درباره این صحبتش که گفته بود نباید قضاوت ناعادلانه درباره زندگی خصوصی چهره‌های معروف شکل بگیرد، گفت: چون اطلاعاتی ندارند، همین طور قضاوت می کنند. بعضی ها دوست دارند اطلاعاتی درباره کسی که طرفداراش هستند، داشته باشد. اما نباید این اطلاعات خیلی عمیق شود و به زندگی شخصی او ورود کنند. درباره سن، از چه سالی و از کجا شروع کرده‌اند،چه تیم‌هایی بوده‌اند و... این اطلاعاتی است که دوست دارند داشته باشند ولی متاسفانه پا را فراتر می گذارند و می خواهند به زندگی شخصی و خصوصی او هم وارد شوند.

ناصر محمدخانی در این گفتگوی رادیویی در پاسخ به سوال مصطفى امامى در مورد ماجراى پرونده قتل همسرش ضمن توضیح درباره اتفاقاتی که پیشتر در زندگی او افتاده بود اظهار کرد: به هرحال یک‌سری مطبوعات زرد آن موقع برای خودشان می نوشتند و یک سری کتاب هم در آمد. من اگر میخواستم از این و آن شکایت کنم باید ۷-۸ وکیل می‌گرفتم. من همه را به خدا واگذار کردم چون واقعیت نداشتند و اصل موضوع این نبود.

محمدخانی درباره این فراز و نشیب‌های زندگی‌اش گفت: درباره این مسئله که برایم اتفاق افتاد خیلی مشکل پیدا کردم. ۲-۳ سال نمی توانستم بخوابم. مدتی ایران نبودم و با بچه‌هایم قطر بودم. آن اتفاق خیلی روی من تاثیر گذاشت، مقداری افسردگی داشتم و بعد به مرور کمی بهتر شدم و آمدم. علی پروین و محمود خوردبین با من صحبت می‌کردند که به ورزش بیا و در کنار ورزش باش. رفته رفته بهتر شدم.

وی در بخش دیگری از این برنامه مطرح کرد: من شنیده ام که فوتبالیست های فعلی قلیان می کشند، شب بازی در مهمانی و رستوران هستند. البته من این‌ها را به چشم ندیده ام و به من گفته اند. در زمان ما اصلاً این چیزها نبود.

محمدخانی درباره این مسئله‌ که چند سال قبل اقوام همسرش او را گروگان گرفته بودند گفت: این مسئله به آن صورت نبود، مسئله کوچکی بود که برطرف شد. این مسئله مهم نبود.
 
در پایان برنامه محمدخانى در واکنش به سوال مصطفى امامى مبنى بر اینکه اگر یک بار دیگر فرصت داشته باشید شهلا جاهد را ملاقات کنید، به او چه مى گویید هم اظهار داشت: به او می‌گویم اگر مادر شده بودى هیچ وقت این کار را نمی‌کردی.
 
محمدخانى افزود: در آن دوران شایعه کرده بودند که من به شهلا گفته ام قتل را گردن بگیر من می‌روم و از خانواده همسر مرحومم برایت رضایت می‌گیرم در حالى که این موضوع اصلا صحت ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر